این سالاد خوشمزه در کنار یک غذای رسمی طعم فوق العادهای به وعده غذایی شما اضافه میکند.
مواد لازم:
1.5 کیلوگرم سیب زمینی پوست کنده و با تکههای کوچک 2 سانتی نگینی شده.
نمک تصفیه شده
فلفل سیاه تازه آسیاب شده
1 پیمانه سس مایونز
3 قاشق غذاخوری خردل
6 تخم مرغ بزرگ کاملاً پخته شده، پوست کنده و خرد شده
3 شاخه کرفس باریک بریده شده به اضافه ¼ پیمانه برگ خرد شده کرفس
6 تره فرنگی ریز شده
1/3 پیمانه جعفری خرد شده
150 گرم فلفل دلمهای خرد شده
پاپریکا برای تزئین
دستور پخت:
1. سیب زمینیها را در یک ماهی تابه متوسط بریزید، روی آن مقداری آب نمک سرد بریزید و 4 الی 5 دقیقه روی شعله بگذارید به آرامی بجوشد تا نرم شود. سپس آبکشی نمایید.
2. مایونز و خردل را در یک کاسه بریزید. سیب زمینی، تخم مرغ، کرفس و برگ کرفس، تره فرنگی، جعفری، و فلفل دلمهای را اضافه کرده و مخلوط کنید. به مقدار لازم نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و با پاپریکا تزئین نمایید.
@***3203-3177-843***!