رستوران ایتالیایی را به خانه بیاورید- طرز تهیه پنه مرغ ایتالیایی

قطعا بارها در رستوران‌های ایتالیایی، پنه مرغ را تست کرده و از مزه‌اش لذت برده‌اید. اما این‌که بتوانید در منزل هم ازطعم خوش چنین غذایی بهره مند شوید، می‌تواند یک اتفاق خیلی خوب باشد. پخت این غذای خوشمزه، آن‌قدرها که فکر می‌کنید دردسر ندارد.

پنهقطعا بارها در رستوران‌های ایتالیایی، پنه مرغ را تست کرده و از مزه‌اش لذت برده‌اید. اما این‌که بتوانید در منزل هم ازطعم خوش چنین غذایی بهره مند شوید، می‌تواند یک اتفاق خیلی خوب باشد. پخت این غذای خوشمزه، آن‌قدرها که فکر می‌کنید دردسر ندارد.

کافی است کمی مرغ و سبزیجات و پاستای پنه داشته باشید. در این‌جا دستور پخت این غذای خوشمزه را به شما آموزش خواهیم داد:

طرز تهیه:

برای 4 نفر

زمان آماده سازی: 25 دقیقه زمان پخت: 55 دقیقه

مواد لازم:

250 گرم پاستا پنه

1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت

نیم لیتر آب مرغ غلیظ

2 قاشق غذاخوری روغن زیتون

1 قاشق غذاخوری سیر خرد شده

4 تکه نیمه سینه مرغ بدون استخوان که به شکل مکعبی خرد شده باشد

1 پیاز اسلایس شده

نصف فلفل دلمه ای سبز که باریک اسلایس شده باشد

نصف فلفل دلمه ای قرمز که باریک اسلایس شده باشد

500 گرم گوجه فرنگی خرد شده

1 قاشق چای‌خوری آویشن خشک شده

1 قاشق چای‌خوری ریحان

نصف پیمانه پنیر پارمزان تازه رنده شده

متد پخت: 

در ابتدا قابلمه بزرگی برداشته و پراز آب کنید و کمی نمک در آن بریزید و منتظر بمانید تا آب جوش بیاید. سپس پاستا پنه را به آن اضافه کرده و 8 تا 10 دقیقه صبر کنید تا پاستا بپزد. سپس آن را آب‌کش کرده و کناری بگذارید.

در یک کاسه بزرگ، آب مرغ غلیظ شده را با نشاسته ذرت ترکیب کرده و آن‌قدر هم بزنید تا صاف شود و آن را هم کناری بگذارید.

ماهی‌تابه‌ای را روی شعله متوسط گاز قرار دهید و سیر و مرغ را به آن اضافه کنید. به پختن و هم زدن ادامه دهید تا مرغ به رنگ سفید شده و دیگر اثری از رنگ صورتی (حالت خام) آن دیده نشود و آب اضافه‌اش از بین برود (حدود 10 دقیقه) سپس پیاز و فلفل دلمه ای سبز و قرمز را اضافه کنید و حدود 5 دقیقه بپذیرد تا نرم شوند. در ادامه گوجه را اضافه کرده و برای 10 دقیقه دیگر بپزید. حالا وقت آن است که آب مرغ غلیظ شده و نشاسته ذرت را به آن اضافه کنید و آویشن و ریحان را هم بیفزائید. 

حالا می‌توانید این مخلوط را با پاستای پخته شده‌تان ترکیب کرده و 5 دقیقه‌ای روی شعله متوسط گاز قرار دهید تا خوب با هم ترکیب شده و گرم شوند. پاستا را در بشقاب کشیده و روی آن را با پنیر پارمزان تزئین کنید.


قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر