ماهان شبکه ایرانیان

متنوع آشپزی کنید: طاجین مراکشی

خیلی وقت‌ها می‌شود که برای پختن غذا، گزینه‌های زیادی به ذهن‌مان نمی‌رسد و همان گزینه‌های محدود و تکراری خیلی خسته‌کننده به نظر می‌رسند

طاجین مراکشی

خیلی وقت‌ها می‌شود که برای پختن غذا، گزینه‌های زیادی به ذهن‌مان نمی‌رسد و همان گزینه‌های محدود و تکراری خیلی خسته‌کننده به نظر می‌رسند. از سوی دیگر شاید دوست داشته باشید تا غذاهایی با طعم‌های جدید و متنوع را تجربه کنید. اگر این غذاها به زمان زیادی هم برای پخته شدن نیاز نداشته باشند که چه بهتر. تا به حال از گلابی در داخل غذاهای‌تان استفاده کرده‌اید؟ اگر طعمی متفاوت می‌خواهید، طاجین می‌تواند گزینه مناسبی برای شما باشد. طاجین نوعی غذای مراکشی است که در آن گوشت به آرامی با میوه و سبزیجات پخته می‌شود و در آن از گوشت گوسفندی استفاده می‌شود. خرد کردن گوشت گوسفند به تکه‌های کوچک، باعث می‌شود که این غذا سریع‌تر آماده شود.

طرز تهیه:

برای 5 نفر

زمان آماده سازی: 1515 دقیقه زمان پخت:  2ساعت

مواد لازم:

1 قاشق غذاخوری روغن زیتون

2 پیاز بزرگ حلقه شده

900 گرم گوشت گوسفندی که به شکل مکعب‌های4 سانتی متری بریده شده است

1 قاشق چای‌خوری پودر زیره

1 قاشق چای‌خوری پودرتخم گشنیز

1 قاشق چای‌خوری پودر زنجبیل

1 قاشق چای‌خوری پودر دارچین

نمک به مقدار لازم

یک قاشق چای‌خوری پودر فلفل سیاه

4 گلابی پوست کنده و خرد شده به اندازه مکعب‌های4سانتی متری

نیم پیمانه کشمش طلایی

نیم پیمانه خلال بادام سفید

 غذاهای متنوع

متد پخت: 

یک قابلمه بزرگ را روی شعله متوسط گاز بگذارید و روغن را در آن داغ کنید. پیازها را در داخل قابلمه سرخ کرده تا نرم شوند. سپس گوشت گوسفندی را به قابلمه اضافه کرده و سرخ کنید تا زمانی که بخش خارجی مکعب‌های گوشت قهوه‌ای شوند. پودر زیره، تخم گشنیز، دارچین، نمک و فلفل را اضافه کنید و به اندازه کافی در داخل قابلمه آب بریزید تا کاملا روی گوشت‌ها را بپوشاند. در قابلمه را ببندید و بگذارید بین یک ساعت و نیم تا دو ساعت بپزد. بعد از آن گوشت ترد شده و داخل قابلمه، خورشتی لعاب‌دار را می‌بینید. اگر حس کردید که آب داخل قابلمه زیاد است می‌توانید بعد از یک ساعت در قابلمه را بردارید.

بعد از سپری شدن این زمان، گلابی، کشمش و بادام را به خورشت اضافه کرده و برای 5 دقیقه دیگر بپزید تا گلابی ها نرم شوند. خورشت شما آماده است و می‌توانید آن را با برنج سرو کنید.


قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان