ماهان شبکه ایرانیان

فندق نبین چه ریزه

فندق سر شار از ویتامین هاست   این مغز خو شمزه دارای ویتامین های B۱وB۲وB۶وE و فولات است .مصرف غذاهای حاوی این ویتامین ها برای خونسازی وسلامت روانی به خصوص برای کودکانی که در حال رشد هستند اهمیت ویژه ای دارد

فندق نبین چه ریزه

فندق سر شار از ویتامین هاست
 

این مغز خو شمزه دارای ویتامین های B1وB2وB6وE و فولات است .مصرف غذاهای حاوی این ویتامین ها برای خونسازی وسلامت روانی به خصوص برای کودکانی که در حال رشد هستند اهمیت ویژه ای دارد .خوردن تنها 25 گرم فندق در روز می تواند از بدن شما در مقابل بسیاری از بیماری ها محافظت کند که سرطان و بیماری های قلبی از این دسته اند .مطالعات نشان داده اند کسانی که فندق یا روغن فندق مصرف می کنند 50 در صد کمتر از کسانی که فندق نمی خورند در معرض خطر مرگ ناشی از سکته های قلبی هستند .این مغز ترکیباتی درخود دارد که برای حفظ و ارتقای سلامت قلب بسیار مفید هستند .

برخی از خواص مفید فندق
 

1-فندق حاوی چربی های مفید است
 

در حالی که تعدادی از چربی ها برای بدن مضر هستند، فندق منبع خوبی از چربی های تک غیر اشباعی و چند غیر اشباعی است که برای حفظ وارتقای سلامت دستگاه قلب و عروق بسیار مفید هستند .این مغز مقادیر زیادی اسید اولئیک در خود دارد که یک اسید چرب تک غیر اشباعی است که وجود آن در روغن زیتون هم باعث می شود مصرف این روغن برای قلب بسیار مفید باشد .ثابت شده که اسید اولئیک موجود در فندق باعث پایین آمدن مقدار کلسترول بد خون (LDL)و افزایش سطوح کلسترول خوب خون (HDL )می شود .اینها باعث می شوند که این خوردنی خوشمزه برای قلب بسیار مفید باشد.

2-مصرف فندق و پیش گیری از آب مروارید(کاتاراکت)
 

مطالعه ای بر روی موش ها نشان داده است که مصرف فندق می تواند از بروز بیماری آب مروارید جلو گیری کند .هنوز مشخص نیست که آیا این حالت در مورد انسان هم وجود دارد یاخیر ،ولی نشان دهنده خواص شگفت انگیز فندق است.

3-فندق سر شار از مواد مغذی گیاهی است
 

خوردن فندق به عنوان یک میان وعده با عث ورود مقدار بسیار زیادی مواد مغذی گیاهی به بدن می شود .وجود نوعی از همین مواد مغذی گیاهی در چای سبز این نوشیدنی را در ردیف نوشیدنی های دو ستدار سلامتی قرار داده است.این تر کیبات فندق موجب شده اند که مصرف آن به حفظ سلامت مغز ،بهبود جریان خون و حتی تسکین علائم آلرژ ی کمک کند .

4-فندق منبع خوبی از پروتئین و فیبر است
 

یک فنجان فندق خرد شده دارای 17گرم پروتئین و11گرم فیبر است .این مغز برای کسانی که نمی خواهند یا نمی توانندگوشت بخورند جایگزین مناسبی است (البته در صورتی که به همراه سایر پروتئین های گیاهی برای تامین آمینو اسید های ضروری
بدن مصرف شود ).فندق سرشار از کالری است و به همین خاطر نباید در مصرف آن زیاده روی کرد .خوردن روزانه یک مشت فندق برای کسب همه خواص مفید آن کافی است .فندق می تواندبه عنوان یک میان وعده خوب مورد استفاده قرار گیرد و به جای غذاهای ناسالمی چون چیپس ، سیب زمینی ،چوب شور و دیگر خوردنی های نا سالم مصرف شود.

5-فندق و مواد معدنی
 

این مغز حاوی مواد معدنی نیز هست ؛کلسیم ؛ آهن ،روی و پتاسیم .کلسیم برای استحکام استخوان هاو آهن برای عملکرد درست گلبولهای قرمزخون ضروری است.روی در تولید هورمونهای جنسی نقش کلیدی دارد.پتاسیم هم در عملکرد صحیح سیستم عضلانی موثر است.

روغن فندق
 

این روغن برای ماساژ صورت و بدن مناسب است .فندق دارای مقادیر فراوانی اسید لینولئیک است.این روغن دارای رایحه ملایمی است که استفاده ازآن را خوشایند تر می کند .روغن فندق یک روغن غیر اشباع گیاهی است که در باز سازی سلول های پوستی موثر است و می تواند باعث حفظ رطوبت پوست شود وبه مویرگ های پوست استحکام بخشد.یکی دیگر از خواص این روغن این است که وقتی روی پوست مالیده می شود پوست ظاهری چرب به خود نمی گیرد.مصرف این روغن برای پوست هایی که آکنه دارند هم سودمند است.

ترکیبات موجود در 100گرم فندق
 

انرژی........650کیلو کالری
آب ........4/6میلی لیتر
پروتئین.......14/1گرم
کربوهیدرات.....6گرم
فیبر............8/89گرم
قند کل..........4گرم
چربی کل........63/5گرم
کلسترول..........صفر
ویتامینA..........صفر
ویتامین E.......میلی گرم25
ویتامین B1.......میلی گرم 0/43
ریبوفلاوین.....0/16میلی گرم
پتاسیم......730میلی گرم
کلسیم..140میلی گرم
منیزیم..........160میلی گرم
آهن.......3/2میلی گرم
روی....2/1میلی گرم
منبع:دنیای تغذیه95
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان