شورجه ی ارومیه

این خوراک یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ارومیه ست که هم بعنوان پیش غذا میتونین سروش کنین و هم بعنوان غذای اصلی و گزینه مناسبیه برای مهمونیا.

این خوراک یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ارومیه ست که هم بعنوان پیش غذا میتونین سروش کنین و هم بعنوان غذای اصلی و گزینه مناسبیه برای مهمونیا.

شورجه ی ارومیه

مواد لازم :

ماست سفت ……….1کیلو

تخم مرغ ……………. 1 عدد

زعفران خشک ……….. مقداری

پیاز داغ …………… 1 پیمانه

گوشت قیمه پخته……….. 500 گرم

آب گوشت …………. 1 استکان

نمک و فلفل ………. به میزان لازم

نشاسته ذرت ………. 2 قاشق سوپخوری

طرز تهیه :

1-در ظرفی ماست را با تخم مرغ و زعفران مخلوط کنید .

2-پیاز داغ را در قابلمه ریخته و گوشت را با آن تفت داده بهش آب گوشتو اضافه کنید و اجازه دهید جوش بخوره و آبش کشیده بشه و آب کمی داشته باشه.

3-سپس مخلوط ماست را آرام آرام به مایه گوشت اضافه کرده (در چند مرحله)و مرتب هم بزنید تا به روغن بیفتد.

4-بعد از چند لحظه هم زدن آن را از روی حرارت کنار گذاشته و در آخر نمک و فلفل آن را اندازه کرده نشاسته ذرت را با 4 تا 5 قاشق سوپخوری آب سرد مخلوط کرده و روی غذا بدهید .

5-مجددا یک حرارات کوتاه توام با هم زدن به غذا داده و آن را از روی حرارت بردارید . غذا را تا گرم است در ظرف مخصوص سرو بکشید.

نکته : این غذا رو میتوان هم با برنج و هم بدون برنج سرو کرد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان