ماهان شبکه ایرانیان

نان کماج همدان

مواد لازم برای تهیه خمیر :

750 گرم آرد

300 میلی لیتر آب

3 عدد تخم مرغ کامل

100 گرم روغن مایع

20 گرم خمیر مایه فوری

180 گرم شکر

یک چهارم قاشق چایخوری نمک
نان کماج همدان

مواد داخل خمیر :

3 قاشق سوپخوری گردوی ریز خرد شده

2 قاشق سوپخوری شکر

1 قاشق چایخوری پودر دارچین

15 گرم کره

شکلات میله ای ضد حرارت در صورت تمایل

مواد برای رومال:

1 زرده تخم مرغ

یک قاشق چایخوری شیر

کنجد به میزان لازم

طرز تهیه :

اول آرد ، شکر، نمک و خمیر مایه فوری رو با هم مخلوط کنید و تو یه ظرف دیگه روغن مایع و تخم مرغ و آب رو مخلوط کنید .
نان کماج همدان

وسط آرد و گود کنید و مایعات و بهش اضافه کنید . با قاشق مخلوط کنید و بعد شروع کنید به ورز دادن خمیر . حواستون باشه که اگه خمیر چسبنده بود با ورز دادن از این حالت خارجش کنید و زیاد آرد اضافه نکنید .

بعد خمیر رو داخل یک ظرف چرب شده بذارید و بعد از پوشوندن روی ظرف تو یه جای گرم یکساعت و نیم استراحت بدید تا حجمش دو برابر بشه .

حالا گردوی ریز خرد شده و شکر و کره و دارچین و با هم مخلوط کنید و کنار بذارید تا به موقع برای داخل خمیر ازشون استفاده کنیم. وقتی زمان استراحت خمیر تموم شد به آرامی مشتتون و داخل خمیر فرو ببرید تا هوای داخل خمیر خارج بشه . یکمی اونو ورز بدید و بعد به شکلهای مختلف دربیارید

میتونید داخل چند تا از تکه های خمیر از مواد گردویی استفاده کنید و داخل چند تا شکلات میله ای بذارید .

بعد از آماده کردن خمیر، اونارو داخل سینی چرب شده بچینید و باز نیم ساعت استراحت بدید تا حجمش باز بیشتر بشه. بعد با مخلوط زرده و شیر روی خمیر رو برس بکشید و کنجد بپاشید .

خمیر رو بمدت 25 دقیقه داخل فر با دمای 160 درجه بفرستید . وبعد از پختن وخنک شدن به دلخواه برش بدید .

میتونید برای خوشمزه تر شدن کماج به جای آب از شیر میتونید استفاده کنید .

نان کماج همدان

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان