این کوفته رو در همدان برای سیزده بدر میپزند.
طرز تهیه اش مثل کوفته تبریزیه ،فقط گوشت گوسفند را باید میکس کرد.نخود داره،ولی بدون سبزی
![کوفته مخصوص همدان کوفته مخصوص همدان](/Upload/Public/Content/Images/1396/05/27/1738280946.jpg)
مواد لازم
گوشت گوسفند یک کیلو
لپه 250 گرم
پیاز 1عدد بزرگ بای داخل کوفته و کمی سرخ کرده برای سس کوفته
نخود نیم کیلو
تخم مرغ یک دونه
برنج نصف لیوان
نمک،فلفل،زرد چئوبه ارده نخود چی دو قاشق غذا خوری
مواد میانی: تخم مرغ پخته،الو،گردو،پیاز تفت داده ،کوفته ریز از همین مواد،
گوشت رو با پیاز میکس کرده ،نخود ،لپه، برنج رو پخته و میکس میکنیم. همهٔ مواد رو با هم خوب ورز داده از مواد هر
اندازه که خواستیم برداشته وسطه اون مواد رو گذاشته و می بندیم ،توی دست گرد کرده تو قابلمه که آب جوش و
کمی نمک ،فلفل،زرد چوبه و کمی رب گوجه فرنگی و پیازداغ (سس کوفته) میگذاریم تا پخته شود حرارت باید کم باشد.