ماهان شبکه ایرانیان

آش سماق

آش سماق یکی از چندین غذای محلی استان اصفهان است. با طرز تهیه آن آشنا شوید.

آش سماق یکی از چندین غذای محلی استان اصفهان است. با طرز تهیه آن آشنا شوید.

آش سماق

مواد لازم:

آرد برنج یا برنج خرد کرده: 200 گرم

سماق خشک: نیم کیلو

گوشت چرخ‌کرده: 250 گرم

سبزی (شامل تره، جعفری، ترخون، گشنیز و کمی نعنا): یک کیلو

پیاز درشت: یک عدد

روغن: به مقدار لازم

طرز تهیه:

* اگر آش سماق را با آرد بپزیم، زود پخته می‌‌شود، ولی اگر خرده‌ی برنج باشد، باید اول برنج را بار کنیم.

* برنج که پخت، سبزی را که قبلا شسته و خرد کرده‌ایم در آن می‌‌ریزیم. هرچه سبزی ریزتر باشد آش خوشمزه‌تر می‌‌شود.

* سپس جداگانه گوشت را نمک و فلفل زده و خوب مخلوط کرده و کوفته‌هایی به اندازه یک گردو از آن درست می‌‌کنیم و سپس در روغن، سرخ کرده و داخل آش می‌‌ریزیم.

* وقتی که کوفته‌ها پخته شد، سماق را تمیز کرده، می‌‌شوییم‌ و در آب خیس می‌‌کنیم. سماق باید یک ساعتی در آب بماند. سپس آن را از صافی پارچه‌ای رد کرده و فشار می‌‌دهیم و آب سماق را که قرمز خوشرنگ است می‌‌گیریم.

* آب سماق را در آش ریخته و پیازی را که داشتیم نیز خرد کرده، سرخ می‌‌کنیم و مقداری از آن را در آش ریخته و کمی برای روی آن نگه می‌‌داریم.

* آش را در ظرف ریخته و روی آن را با نعنا و پیاز داغ تزیین می‌‌کنیم.

* باید توجه داشته باشید که اگر این آش را در ظرف آلومینیومی یا لعابی بپزید، بسیار خوشرنگ می‌‌شود.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان