آش شیر یکی از چندین غذای محلی و سنتی تبریز، دریان است.

مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:
شیر: یک لیتر
گندم پوست کنده: 300 گرم
نخود: 60 گرم
نمک و فلفل: به میزان لازم
کشمش بیدانه، گردو، بادام: جهت تزیین
طرز تهیه:
گندم را از شب قبل خیس کنید و با یک لیتر آب به همراه نخود روی حرارت قرار دهید تا زمانی که نخود پخته شود و گندم کاملاً لعابدار شود.
سپس کمی نمک اضافه کنید تا زمانی که آب حبوبات کشیده شود.
در این زمان شیر را بیفزایید و شعله را ملایم کنید تا آش غلیظ شود.
در پایان، آش را در ظرف کشیده روی آن مقدار قابل توجهی کشمش شسته شده و گردو و بادام بریزید.
در کنار این آش معمولاً فالودهی خانگی سرو میشود.