شیرین قورمه یکی از چندین غذای سنتی و محلی گیلانیهاست.
![شیرین قورمه شیرین قورمه](/Upload/Public/Content/Images/1396/05/27/2045590386.jpg)
مواد اولیه:
گوشت خردشده: 500 گرم
قیسی: 250 گرم
پیاز ریز شده: یک عدد
نمک، فلفل، زردچوبه و روغن: به میزان لازم
زعفران: در صورت تمایل به میزان لازم
طرز تهیه:
* گوشت را به همراه سه پیمانه آب روی حرارت بگذارید. زمانی که جوش آمد کف روی آن را گرفته و بعد با حرارت ملایم سه ساعت بپزید.
* پس از دو ساعت نمک، فلفل و زردچوبه را به گوشت اضافه کرده تا یک ساعت هم با نمک و فلفل بپزد.
* سه قاشق غذاخوری روغن را در تابهای گرم کرده، پیاز را در آن تفت داده، کمی که طلایی شد قیسیها را به پیاز اضافه کرده و چند دقیقه دیگر تفت دهید.
* پس از دو و نیم ساعت که گوشت پخت مخلوط پیازداغ، قیسی و زعفران را به آن اضافه کرده و بگذارید خورش جا بیفتد.
نکته
در صورت تمایل میتوانید 100 گرم آلو و 50 گرم کشمش پلویی را با قیسی به خورش اضافه کنید تا خورش کمی مزه ملس پیدا کند.