جعفری قورمه گیلانی

جعفری قورمه را با قورمه ‌سبزی اشتباه نگیرید. این غذای خوشمزه، مخصوص گیلانی‌هاست.

جعفری قورمه را با قورمه ‌سبزی اشتباه نگیرید. این غذای خوشمزه، مخصوص گیلانی‌هاست.

جعفری قورمه گیلانی

مواد اولیه:

جعفری و تره: 500 گرم

گوشت: 250 گرم

لوبیا چشم‌بلبلی: 100 گرم

رب گوجه‌فرنگی و آب‌غوره: از هر کدام دو قاشق غذاخوری

نمک، فلفل و زردچوبه و روغن به میزان لازم

طرز تهیه:

* ابتدا گوشت را خرد کرده و با لوبیا می‌گذاریم بپزد.

* سبزی را شسته پس از این که آب آن کشیده شد خرد می‌کنیم.

* سپس با روغن به آرامی سرخ کرده و هر چند دقیقه یک‌بار سبزی را هم می‌زنیم.

* نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه می‌کنیم.

* پس از این که سبزی سرخ شد رب گوجه‌فرنگی و آب‌غوره را داخل سبزی می‌ریزیم بعد همه مواد را به قابلمه گوشت اضافه کرده و می‌گذاریم به مدت 20 دقیقه غذا جا بیفتد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان