ماهان شبکه ایرانیان

شش انداز گیلانی

با شش‌انداز که یکی از چندین غذای محلی گیلانی‌هاست، آشنا شوید.

با شش‌انداز که یکی از چندین غذای محلی گیلانی‌هاست، آشنا شوید.

شش انداز گیلانی

مواد لازم:

مغز گردوی چرخ شده: 250 گرم

پیاز رنده شده: یک فنجان

بادنجان قلمی متوسط: 5 عدد

رب انار :نصف فنجان

نمک: به میزان دلخواه

طرز تهیه:

* مغز گردو را دو با چرخ کنید تا کاملاً نرم شود .

* پیاز رنده شده را با یک قاشق سوپخوری روغن تفت دهید تا طلایی شود.

* مغز گردو را به آن اضافه کنید و با پیاز تفت دهید. سپس 3 لیوان آب سرد به آنها اضافه کنید و بگذارید مغز گردو با شعله ملایم بپزد.

* بادنجان‌ها را پوست گرفته و آنها را به اندازه یک بند انگشت خرد کنید.

* سپس کمی نمک روی بادنجان‌ها بپاشید و در آبکش قرار دهید تا آب سیاه آنها خارج شود. بعد آنها را سرخ کنید و با رب انار رقیق شده ، به مغز گردو اضافه کنید.

* این غذا باید کمی آبدار و جا افتاده باشد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان