با ششانداز که یکی از چندین غذای محلی گیلانیهاست، آشنا شوید.
مواد لازم:
مغز گردوی چرخ شده: 250 گرم
پیاز رنده شده: یک فنجان
بادنجان قلمی متوسط: 5 عدد
رب انار :نصف فنجان
نمک: به میزان دلخواه
طرز تهیه:
* مغز گردو را دو با چرخ کنید تا کاملاً نرم شود .
* پیاز رنده شده را با یک قاشق سوپخوری روغن تفت دهید تا طلایی شود.
* مغز گردو را به آن اضافه کنید و با پیاز تفت دهید. سپس 3 لیوان آب سرد به آنها اضافه کنید و بگذارید مغز گردو با شعله ملایم بپزد.
* بادنجانها را پوست گرفته و آنها را به اندازه یک بند انگشت خرد کنید.
* سپس کمی نمک روی بادنجانها بپاشید و در آبکش قرار دهید تا آب سیاه آنها خارج شود. بعد آنها را سرخ کنید و با رب انار رقیق شده ، به مغز گردو اضافه کنید.
* این غذا باید کمی آبدار و جا افتاده باشد.