آش غلغل یکی از چندین غذای محلی و سنتی شوشتر است.
مواد لازم:
سر دست گوساله: 500 گرم
باقالای زرد (لپه باقالی): 100 گرم
گندم پوست کنده: 150 گرم
برنج: 50 گرم
نخود: 100 گرم
لوبیا چشم بلبلی: 100 گرم
لوبیا قرمز: 100 گرم
عدس: 100 گرم
نعنا و سیر داغ: به میزان دلخواه
نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز: به میزان لازم
زردچوبه، پودر لیموعمانی: یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
* برنج و گندم را با مقداری آب روی حرارت قرار می دهیم تا کاملا پخته و نرم شود.
* گوشت را با 1 عدد پیاز خام و مقداری آب روی حرارت قرار دهید تا کاملا پخته شود.
* حبوبات را که از شب قبل خیس کردهاید به ترتیب پخت، اول نخود را بپزید کمی که نیم پز شد لوبیا قرمز و لوبیا چشم بلبلی را اضافه کنید و بعد از آن که نیم پز شدند لپه باقالی را به همراه عدس اضافه کنید تا زمانی که کاملا پخته شوند.
* گندم و برنج پخته شده را به حبوبات اضافه نموده و با گوشت کوببرقی یا هر وسیلهی دیگری که میتوانید، کمی حبوبات را نرم کنید.
* در این زمان روغن را داغ کنید و زردچوبه و فلفل را تفت داده به آش اضافه کنید.
* گوشت را از ظرف خارج کنید و آن را بکوبید یا ریش کنید و داخل آش بریزید.
* آب گوشت را نیز به همراه پودر لیمو عمانی در آش ریخته و اجازه دهید تا آش شما کاملا جا افتاده و لعابدار شود.
* در پایان روی آش را با فلفل و پودر لیمو عمانی و کمی نعنا داغ تزیین کنید.
انرژی کل: 3000 کیلو کالری