آش آلو ساوه

آش آلو یکی از انواع غذاهای محلی ساوه است. انرژی کل موجود در این آش ۲۰۰۰ کیلو کالری است.

آش آلو یکی از انواع غذاهای محلی ساوه است. انرژی کل موجود در این آش 2000 کیلو کالری است.

آش آلو ساوه

مواد لازم:

پیاز داغ: 2 قاشق سوپ خوری

نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

رب گوجه‌فرنگی: 2 قاشق سوپ‌خوری

نخود: 100 گرم

لوبیا چیتی: 150 گرم

آلو بخارا: 300 گرم

رشته آش: 200 گرم

روش تهیه:

پیاز داغ را با مقداری روغن روی حرارت قرار دهید و ادویه‌ها را به همراه رب گوجه‌فرنگی کمی تفت دهید.

سپس نخود و لوبیا را که از 12 ساعت قبل خیسانده‌اید، به ظرف اضافه نمایید و حدود 2 لیتر آب روی آن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا حبوبات پخته شود.

حالا آلوها را که یک ربع خیسانده‌اید، به آن بیفزایید و پس از گذشت 15 دقیقه، رشته آش را اضافه کنید.

پس از آن که رشته‌ها نرم و آش لعاب‌دار شد، شعله را خاموش نمایید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان