ماهان شبکه ایرانیان

پخت نان با طعم موز

چرا همه طعم موزی را دوست دارند؟ تکه‌های موز هستند که این نان را لذیذ و خوشمزه کرده‌اند. این نان بهترین وشگفت انگیزترین مزه را دارد. امیدوارم شما هم لذت ببرید.

کیکچرا همه طعم موزی را دوست دارند؟ تکه‌های موز هستند که این نان را لذیذ و خوشمزه کرده‌اند. این نان بهترین وشگفت انگیزترین مزه را دارد. امیدوارم شما هم لذت ببرید.

مواد مورد نیاز

1-دو فنجان کامل آرد

2-یک قاشق چایخوری جوش شیرین

3-یک چهارم قاشق چایخوری نمک

4-نصف فنجان کره

1-سه چهارم فنجان شکر قهوه ای

2-دو تخم مرغ زده شده

3-یک سوم فنجان موز رسیده له شده

کیکدستور پخت

1-فر را در دمای 350 درجه از قبل روشن کنید. ماهی تابه را مقداری چرب کنید.

2-دریک کاسه بزرگ آرد و جوش شیرین ونمک را مخلوط کنید. درکاسه دیگر کره و شکرقهوه‌ای را مخلوط کنید. تخم مرغ را هم بزنید و موز را به خوبی له کنید. مخلوط موز را به آرد اضافه کنید و هم بزنید تا مایع غلیظی درست شود. کره را در ماهیتابه چرب بریزید.

3- خمیر حاصل را به مدت 60 دقیقه در فر ازقبلگرمشده بگذارید. هر از چندی یک خلال دندان در کیک فرو کنید. زمانی که خلال تمیز بیرون آمد، نان آماده است. ده دقیقه صبرکنید تا سرد شود و سپس دریک سینی دندانه‌دار برگردانید.


قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان