ماهان شبکه ایرانیان

شعبده بازی با خوراکی های دم دست

قرار نیست میان وعده هایی که این جا نشانتان می دهیم از فضا بیایند. قرار نیست حتی اسم هیچکدامشان را نشنیده باشید

شعبده بازی با خوراکی های دم دست
قرار نیست میان وعده هایی که این جا نشانتان می دهیم از فضا بیایند. قرار نیست حتی اسم هیچکدامشان را نشنیده باشید. خیلی از شما احتمالا یا قبلا از این جور خوراکی ها برای فرزند دلبتان درست کرده اید یا بعد از خواندن دستورات سرآشپز شهرزاد با خودتان فکر کرده اید؛ «این که کاری ندارد که!»بله. درست کردن هیچکدام از این خوراکی ها کاری ندارد و اتفاقا خوبی اش هم همین است. نکته فقط حوصله کردن شما مادر مهربان است. هدف ما هم از دادن این پشنهادها این است که یک جرقه کوچک درست کنیم. جرقه ای که تشویق تان می کند آستین بالا بزنید و برای بچه ها سنگ تمام بگذارید. با این شماره می شود3 شماره که "جشنواره میان وعده های شهرزاد "را راه انداخته ایم. اگر خدا بخواهد از شماره بعد سعی می کنیم دستورات سرآشپزمان را فقط به میان وعده محدود نکنیم. شاید بد نباشد کمی هم در دنیای نوشیدنی ها و غذاهای مخصوص بچه ها چرخ بزنیم. اگر برای خوشمزه تر شدن این صفحات پیشنهادی دارید حتما نظرتان را برایمان اس ام اس بزنید یا ایمیل کنید.

تست سوخاری
 

مواد لازم:
نان تست:4 برش
تخم مرغ:3عدد
شیر:یک چهارم لیوان
کرن فلکس خرد شده:2 فنجان
کره:1قاشق کوچک
تخم مرغ ها را این قدر بزنید که حسابی یک دست شود. بعد شیر را اضافه کنید و هم زدن را ادامه بدهید. کرن فلکس را خرد کنید(برای این کار می توانید آن را بریزید توی یک کیسه نایلون و با وردنه از رویش رد شوید!)حالا یک ماهیتابه بردارید و کره را بیاندازید تویش تا داغ شود. هر برش از نان تست ها را به 3 تکه تقسیم کنید و هر کدام از تکه ها را اول توی مخلوط شیر تخم مرغ و بعد توی کرن فلکس های خورد شده بزنید و بعد آن را توی ماهیتابه بیاندازید تا هر دو طرفش طلایی رنگ شود. کارتان که تمام شد نان ها را توی یک بشقاب بچینید و رویش به اندازه دلخواه پودر قند بریزید.
نکته:پودر قند فقط یک پیشنهاد است. خاصیتش هم این است که مقدار شیرینی تست شما را بیشتر می کند و خب طبیعتا خوردنش برای بچه ها جذاب تر می شود؛ اما اگر میانه تان با قند و شیرینی خوب نیست، کلا می توانید پودر قند را حذف کنید. کسی هم اعتراض نخواهد نکرد، بچه چه می داند تست سوخاری را با پودر قند هم می شود خورد!

ساندویچ قیفی
 

مواد لازم:
تخم مرغ:6عدد
سینه مرغ پخته شده و ریز شده:نصف لیوان
جعفری خرد شده:1قاشق غذاخوری
نان لواش:4عدد
مواد لازم برای سس:
خامه:1فنجان
کره:25گرم
پنیر پیتزا رنده شده:2تا 3قاشق غذاخوری
تخم مرغ ها را بپزید تا کاملا سفت شود، بعد آنها را درشت درشت خرد کنید. حالا مرغ خرد شده را با کمی روغن زیتون و نمک و فلفل طبخ کنید. بعد مرغ را در یک ظرف بریزید و جعفری را هم به آن اضافه کنید. سس را هم به این مخلوط اضافه کنید، فقط جوری ترکیبتان را هم بزنید که تخم مرغ ها له نشوند. دست آخر نان لواش را نصف کنید و به صورت قیف درشان بیاورید و آنها را با مخلوطتان پر کنید.
طرز تهیه سس:
اول کره را در یک ماهیتابه کوچک آب کنید، بعد خامه را اضافه کنید و 2 تا3 دقیقه هم بزنید. بعد هم پنیر را اضافه کنید. ظرف را سریع از روی گاز بردارید و تند تند محتویاتش را هم بزنید. سس شما آماده است.
نکته:
می شود قبل از خوردن ساندویچ قیفی، آن را توی ماکروفر داغ کرد. سرد هم سرو کنید، فقط کمی از لذت خوردنش کم می شود. وقتی دارید غذا را جلوی بچه ها می گذارید، روی اسم ساندویچ قیفی خیلی تاکید کنید. خوشگل شما کلی از این که دارد یک غذای نامتعارف می خورد ذوق خواهد کرد.

نان، پنیر، میوه
 

مواد لازم:
پنیر خامه ای:یک چهارم لیوان
مربای توت فرنگی:1قاشق مربا خوری
سیب متوسط:1عدد
موز:1 عدد
نان گرد:1 عدد
پنیر خامه ای را با مربای توت فرنگی مخلوط کنید تا رنگش به صورتی کمرنگ متمایل شود. سیب را به تکه های کوچک تقسیم کنید. موز را ریز خرد کنید و میوه ها را به مخلوط پنیر مربا اضافه کنید. مخلوط هیجان انگیز را در یک کاسه کوچک بریزید و با نان جلوی بچه ها بگذارید.
نکته:
می شود نان را تست کرد. این جوری خوش خوراک تر است. پیشنهاد می کنم قبل از خوردن خیلی راجع به ترکیبات جادویی تان با بچه حرف نزنید، فقط بگویید موز هم تویش ریختم. بعد که خورد و گفت:«مامان بازم از این موز جون ها می خوام» فاش کنید که آنچه خورده ای فقط موز نبوده است فرزند!

گل نخودی
 

مواد لازم:
نان تست:6 تا8 عدد
تخم مرغ:6 عدد
پنیر پیتزا رنده شده:150 گرم
نخود فرنگی:1قوطی
تخم مرغ را هم بزنید تا یکدست شود. پنیر پیتزا را آرام با تخم مرغ مخلوط کنید. وقتی خوب مخلوط شد، نخود فرنگی را هم اضافه کنید. نان تست ها را به صورت گل ببرید و با یک قاشق مخلوط را روی آن بمالید. بعد نان ها را تا وقتی که پنیر رویش طلایی شود توی فر یا تستر قرار دهید.
نکته:
نخود فرنگی، خالی خالی خوشمزه نیست. ولی گل نخودی(با گل به خودی اشتباه نشود)به لطف پنیر و تخم مرغ طعم معرکه ای از نخود به شما می دهد.
منبع:نشریه شهرزاد، شماره 14.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان