ماهان شبکه ایرانیان

قزل آلای کبابی با جعفری و لیمو

زیبایی این دستور به سادگی هوشمندانه و خوش طعمی اون هست.

وب سایت آشپزباشی: زیبایی این دستور به سادگی هوشمندانه و خوش طعمی اون هست
 
 مواد لازم
  •     ماهی قزل آلا
  •     روغن زیتونبه میزان لازم
  •     نمکبه میزان لازم
  •     فلفل سیاه به میزان لازم
  •     جعفری 1 دسته
  •     لیمو 2 عدد
  •     کره به میزان لازم
 
 قزل آلای کبابی با جعفری و لیمو
 
آماده کردن مواد برای تهیه قزل آلای کبابی با جعفری و لیمو:

1- از 2 عدد ماهی قزل‌آلا هر کدوم به وزن 300 گرم استفاده کنید. داخل شکم ماهی‌ها رو خالی کنید. روی پوست ماهی‌ها از هر سمت، حدود 10 برش اریب به عمق نیم سانتی متر بزنید.

2- پوست یکی از لیموها رو رنده کنید و بعد اون رو نازک ورقه‌ورقه کنید. لیموی دیگر رو از وسط نصف کنید.

طرز تهیه:

   1. گریل فر رو روی حرارت بالا گرم کنید.

   2. روی ماهی‌ها روغن زیتون بمالید و به اون‌ها نمک و فلفل سیاه بزنید. داخل شکم ماهی‌ها رو با برگ‌های جعفری و برش‌های لیمو پر کنید.

   3. ماهی‌ها رو به همراه لیموی نصف‌شده روی توری و در سینی فر بذارید. رنده پوست لیمو و تکه‌های کره رو روی ماهی‌ها بذارید. ماهی‌ها رو برای 6 دقیقه از هر طرف گریل کنید.

   4. آب لیموهای کبابی رو روی ماهی‌ها بچکونید و در کنار سالاد میل کنید
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان