پختن حلقه هایی جذاب و رنگی از جنس شیرینی برای خانواده، تولد بچهها و یا هدیه دادن به دوستانتان کار سختی نیست.با ما همراه باشید تا این تجربه ی شیرین رو به راحتی بدست بیاورید.
با ماندگاری 4 روز – تعداد 20 عدد
مواد لازم
125 گرم کره خرد شده (مطابق با دمای اتاق)
نصف لیوان شکر قهوه¬ای
نصف لیوان عسل
1 عدد زرده تخم مرغ
2 لیوان و نیم آرد
نصف قاشق چایخوری جوش شیرین
1 قاشق چایخوری پودر دارچین
یک چهارم قاشق چایخوری پودر میخک
1 لیوان و نیم کرم آیسینگ
یک سوم لیوان ترایفل رنگی برای تزئین
طرز تهیه
دمای فر را روی 160 تا 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
کف سینی فر را کاغذ روغنی قرار داده و به دو بخش تقسیم کنید.
کره و شکر و عسل را در ظرفی ریخته و با همزن مخلوط کنید. سپس زرده تخم مرغ را به مواد ترکیب شده اضافه کنید..
بعد آرد، جوش شیرین، پودر زنجبیل، پودر دارچین و میخک را به ان اضافه کنید و مخلوط کنید. تا وقتی که مواد یکدست و نرم نشدند همزن را خارج نکنید.
با استفاده از وردنه خمیر را به قطر نیم سانتی متر مابین دو کاغذ روغنی پهن کرده و با قالب دایره با سایز 7 سانتی متر برش دهید. سپس وسط خمیر بیسکویت را با قالب دایرهای به سایز دو سانتی متر خالی کنید و در سینی فر بچینید و به مدت 12 تا 15 دقیقه تا زمانی که طلایی شود بپزید. بعد از پخت بیسکویتها را از فر خارج کرده و بگذارید تا خنک شود.
پودر آیسینگ را با اب ولرم ترکیب کنید و روی بیسکویتها پخش کنید و با ترافل رنگی تزیین کنید.
نکته:
این دستور برای تعداد 20 عدد بیسکویت است.
توصیه میشود از قالب دندانه دار استفاده کنید.
این بیسکویتها در فضای آزاد به مدت 4 روز و در فریزر به مدت 2ماه ماندگاری دارد.