ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه پاستا با تن ماهی

استفاده از مارچوبه و منداب باعث میشه که این غذا نسبت به کنسرو تن ماهی، غذایی سبک تر و ترد تر باشه.

وب‌سایت آشپزباشی: استفاده از مارچوبه و منداب باعث میشه که این غذا نسبت به کنسرو تن ماهی، غذایی سبک تر و ترد تر باشه.
 
مواد لازم

  • کره 2 قاشق غذاخوری
  • پاستا 230 گرم
  • آب مرغ یک و سه چهارم پیمانه
  • موسیر 4 عدد
  • نمک به میزان لازم
  • فلفل سیاه به میزان لازم
  • مارچوبه 450 گرم
  • منداب 150 گرم
  • پنیر پارمزان 1/2 پیمانه
  • رنده پوست لیمو 1/2 قاشق چای خوری
  • آبلیمو 4 قاشق چای خوری
  • تن ماهی 300 گرم
  • روغن زیتون به میزان لازم
 
پاستا با تن ماهی

آماده کردن مواد برای تهیه پاستا با تن ماهی:

1.  از پاستا با شکل دلخواهتون استفاده کنید.

2.  موسیر‌ها رو پوست گرفته و نازک برش بزنید.

3. مارچوبه‌ها رو تمیز بشویید و به شکل قطعات 4 سانتی‌متری برش بزنید.

4.  از پنیر پارمزان رنده شده استفاده کنید.

5.  روغن اضافی تن ماهی رو بگیرید.
 
طرز تهیه

1. در قابلمه ای، کره رو با پاستا، آب مرغ، 2 پیمانه آب و موسیر ترکیب کنید. به اون ها کمی نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و بجوشونید.

2. حرارت رو روی متوسط به بالا تنظیم کنید و در حالی که مواد رو مدام هم می زنید برای 5 دقیقه یا تا زمانی که پاستا زیر دندان بیاد، بپزید.

3. مارچوبه‌ها رو اضافه کنید و برای 1 تا 2 دقیقه دیگه بپزید. منداب، پنیر پارمزان رنده شده و رنده پوست لیمو رو اضافه کنید.

4. تن ماهی و آبلیمو رو هم با سایر مواد ترکیب کنید. غذا رو فورا سرو کنید. برای سرو مقداری روغن زیتون، رنده پنیر پارمزان و فلفل سیاه روی پاستا بریزید.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان