وبسایت آشپزباشی: استفاده از مارچوبه و منداب باعث میشه که این غذا نسبت به کنسرو تن ماهی، غذایی سبک تر و ترد تر باشه.
مواد لازم
- کره 2 قاشق غذاخوری
- پاستا 230 گرم
- آب مرغ یک و سه چهارم پیمانه
- موسیر 4 عدد
- نمک به میزان لازم
- فلفل سیاه به میزان لازم
- مارچوبه 450 گرم
- منداب 150 گرم
- پنیر پارمزان 1/2 پیمانه
- رنده پوست لیمو 1/2 قاشق چای خوری
- آبلیمو 4 قاشق چای خوری
- تن ماهی 300 گرم
- روغن زیتون به میزان لازم
آماده کردن مواد برای تهیه پاستا با تن ماهی:1. از پاستا با شکل دلخواهتون استفاده کنید.
2. موسیرها رو پوست گرفته و نازک برش بزنید.
3. مارچوبهها رو تمیز بشویید و به شکل قطعات 4 سانتیمتری برش بزنید.
4. از پنیر پارمزان رنده شده استفاده کنید.
5. روغن اضافی تن ماهی رو بگیرید.
طرز تهیه
1. در قابلمه ای، کره رو با پاستا، آب مرغ، 2 پیمانه آب و موسیر ترکیب کنید. به اون ها کمی نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و بجوشونید.
2. حرارت رو روی متوسط به بالا تنظیم کنید و در حالی که مواد رو مدام هم می زنید برای 5 دقیقه یا تا زمانی که پاستا زیر دندان بیاد، بپزید.
3. مارچوبهها رو اضافه کنید و برای 1 تا 2 دقیقه دیگه بپزید. منداب، پنیر پارمزان رنده شده و رنده پوست لیمو رو اضافه کنید.
4. تن ماهی و آبلیمو رو هم با سایر مواد ترکیب کنید. غذا رو فورا سرو کنید. برای سرو مقداری روغن زیتون، رنده پنیر پارمزان و فلفل سیاه روی پاستا بریزید.