مواد لازم :
پیاز متوسط نگینی شده 2 عدد
آب مرغ 2 لیوان
آب 2 لیوان
عدس 2 پیمانه
برنج نصف پیمانه
بلغور گندم (یارما) نصف پیمانه
گوجه فرنگی درشت رنده شده 4 عدد
تره ریز شده 1 پیمانه
پیازچه ریزشده 2 پیمانه
طرز تهیه:
عدس، برنج و بلغور گندم را از دو ساعت قبل خیس میکنیم.
پیازها را با کمی زردچوبه سرخ کنید بعد آب مرغ و آب را اضافه کنید و عدس را بریزید داخلش تا نیم پز بشه.
وقتی عدس نیم پز شد برنج و بلغور را هم بهش اضافه کنید.
بگذارید شیله با شعله ملایم بپزه تا برنج بشکفه بعد سبزیها وگوجه پوره شده را اضافه کنید تا بپزه وحسابی جا بیفته.
نکته 1: من بجای آب مرغ از 4 تا گالینابلانکای مرغ هم استفاده کردم که اونم خوشمزه شد (به اینصورت که 4 تا عصاره را با 6 لیوان آب جوش حل کردم اما دیگه تو آش آب نریختم.)
نکته2:به دلخواه میتونید1 قاشق رب هم اضافه کنید تا خوش رنگتر بشه.
نکته3:حین پخت مدام آش را هم بزنید چون بلغور زود ته میگیره.
نکته 4:حین پخت هر وقت حس کردید آش سفت شده، یه لیوان آب اضافه کنید.