ماهان شبکه ایرانیان

آش شیله عدس

پیاز متوسط نگینی شده ۲ عدد آب مرغ ۲ لیوان

مواد لازم :

پیاز متوسط نگینی شده 2 عدد
آب مرغ 2 لیوان

آب 2 لیوان

عدس 2 پیمانه

برنج نصف پیمانه

بلغور گندم (یارما) نصف پیمانه

گوجه فرنگی درشت رنده شده 4 عدد

تره ریز شده 1 پیمانه

پیازچه ریزشده 2 پیمانه

طرز تهیه:

عدس، برنج و بلغور گندم را از دو ساعت قبل خیس میکنیم.

پیازها را با کمی زردچوبه سرخ کنید بعد آب مرغ و آب را اضافه کنید و عدس را بریزید داخلش تا نیم پز بشه.

وقتی عدس نیم پز شد برنج و بلغور را هم بهش اضافه کنید.

بگذارید شیله با شعله ملایم بپزه تا برنج بشکفه بعد سبزی‌ها وگوجه پوره شده را اضافه کنید تا بپزه وحسابی جا بیفته.

نکته 1: من بجای آب مرغ از 4 تا گالینابلانکای مرغ هم استفاده کردم که اونم خوشمزه شد (به اینصورت که 4 تا عصاره را با 6 لیوان آب جوش حل کردم اما دیگه تو آش آب نریختم.)

نکته2:به دلخواه میتونید1 قاشق رب هم اضافه کنید تا خوش رنگتر بشه.

نکته3:حین پخت مدام آش را هم بزنید چون بلغور زود ته میگیره.

نکته 4:حین پخت هر وقت حس کردید آش سفت شده، یه لیوان آب اضافه کنید.

آش شیله عدس

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان