وبسایت شور و شیرین: از نظر آمریکاییها یاکیتوری یک پیشغذا است که به همراه سوشی سرو میشود ولی در ژاپن غذایی خیابانی و محبوب است.
تکههای مرغ بر سیخهایی از جنس بامبو زده شده و بر روی ذغال چوب پخته میشوند ( زمان سوخت ذغال چوب نسبت یه سایر ذغالها بیشتر بوده و در دمای پایینتری میسوزد در نتیجه دود تولید نمیکند). یاکیتوری اغلب به گوشت سیخ شده و کبابی گفته میشود و معمولا از گوشت مرغ تهیه میشود.
مواد لازم برای 4 نفر- سینه یا ران مرغ خرد کرده 800 گرم
- سس سویا غلیظ 6 قاشق سوپخوری
- شکر 2 قاشق سوپخوری
- زنجفیل رنده کرده 1 قاشق سوپخوری
- پیاز خرد کرده 300 گرم
- مایونز 150 گرم
- پودر خردل 1 قاشق چایخوری
- نمک به میزان لازم
- بادمجان کبابی کرده 4 عدد
طرز تهیه:
1. مرغ، سس سویا، شکر، زنجفیل، پیاز، مایونز، پودر خردل و نمک را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.
2.آنگاه مخلوط فراهم کرده را به مدت 3 ساعت در یخچال نگه دارید. حالا تکههای مرغ را به سیخ بکشید و در تابه یا گریل کباب را بپزید.
3.اینک آن را همراه با بادمجان کبابی در ظرف مناسب پذیرائی قرار دهید و در صورت دلخواه با کاهو و نخود فرنگی بیارائید.
4.یادآوری: یاکی به معنی کباب کردن و توری به معنی پرنده، یکی از کبابهای اصیل ژاپنی است که معمولا بوسیله انواع پرندگان و البته غالبا با مرغ تهیه میشود.