● مواد لازم:
▪ بابونه شیرازی یا بابونه سبزمحلی: یک و نیماستکان معمولی
▪ تخممرغ: 4 تا 5 عدد
▪ روغن حیوانی: 6 قاشق پرغذا خوری
▪ ادویه: یک قاشق مرباخوری
▪ آرد گندم: یک استکان
▪ پیاز متوسط: 4 عدد
● طرز تهیه:
پیازها را ریز خرد کرده در روغن تفت میدهیم،به قدری که طلایی رنگ شوند. سپس آردها راریخته مجددا تفت میدهیم، بعد کمکمآبجوش را اضافه میکنیم و تند هم میزنیم تا بهدلخواه خودمان غلظت غذا به دست آید. سپستخممرغ و بابونه را اضافه کرده آنها را دممیکنیم، حداقل 2 ساعت تا کاملا جا افتادهشوند. نمک، فلفل و ادویه را هم اضافه میکنیم.ناگفته نماند، زمانی که تخممرغ را مخلوطمیکنید. تند بهم بزنید تا تخممرغها از هم بازشوند و کاملا مخلوط این خوراک گردند.
منبع : ویستا