ماهان شبکه ایرانیان

قورمه سبزی آذربایجانی

این قورمه سبزی تقریبا شبیه قورمه سبزی های دیگه است. فقط یه کوچولو تفاوت داره.

این قورمه سبزی تقریبا شبیه قورمه سبزی های دیگه است. فقط یه کوچولو تفاوت داره.

مواد لازم:

گوشت خورشتی گوساله یا گوسفند: نیم کیلو – از قبل پخته شده

لوبیای چیتی: یک پیاله بزرگ – از قبل پخته شده

سبزی قورمه یک کیلو – ( شنبلیله، جعفری، تره ) اگر فصل اسفناج هم باشه بهش اضافه میکنیم.

رب گوجه فرنگی: یک قاشق مربا خوری سر خالی

پیاز: یک عدد

لیمو عمانی: 4 عدد

نمک، زردچوبه، فلفل قرمز.

طرزتهیه :

سبزی ها رو بعد از پاک کردن و شستن خورد میکنیم.
نکته: در این روش قورمه سبزی، نباید خیلی خیلی ریز خورد بشه، منظورم از خیلی خیلی ریز اینه که به صورت له شده در نیاد، ریز خورد میکنیم اما باید طوری باشه که دونه های خورد شده سبزی دیده بشه. یعنی تقریبا از ریز یه کم به سمت متوسط. ( حتما باید اینطوری خورد بشه )

سبزی های خورد شده رو تفت میدیم.
نکته: در این روش قورمه سبزی، نباید سبزی ها خیلی تفت داده بشه. تا جایی تفت میدیم که سبزی ها تیره و له شده نشه، (من اصطلاحا میگم رنگ حنا میشه که من دوست ندارم ) پس نباید بذاریم این رنگی بشه، خواصش هم از بین نمیره در این حالت. ( حتما باید اینطوری سرخ بشه )

توی قابلمه خورشتی که قراره درست کنیم، پیاز داغ میکنیم، یه کم زردچوبه، یه کم فلفل، و رب گوجه رو اضافه میکنیم. و با هم تفت میدیم. بعد سبزی هارو بهش اضافه میکنیم و اندازه 2 لیوان آب میریزیم تا بپزه. ( حدودا یک ساعت و نیم تا دو ساعت)

نیم ساعت مونده که زیر خورشت رو خاموش کنیم گوشت و لوبیا چیتی رو بهش اضافه میکنیم. و یک ربع بعد هم، لیمو عمانی هارو که با چنگال سوراخ کردیم بهش اضافه میکنیم. بعد از یک ربع غذا حاضره و میتونید با برنج میل کنید

قورمه سبزی آذربایجانی

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان