با دستور تهیه یکی از دسر های ساده اما خوشمزه با بنیتا همراه باشید.
مواد لازم:
3 پیمانه آرد
125 گرم کره نرم شده
نصف پیمانه شکر
یک عدد زرده تخم مرغ
نصف پیمانه شیر
نیم کیلو خرما ( 60 عدد خرمای درشت)
یک پیمانه گردوی خرد شده
یک عدد سفیده تخم مرغ زده شده
طرز تهیه:
کره و شکر را باهم مخلوط کرده و سپس زرده تخم مرغ را اضافه می کنیم و با مخلوط کردن را ادامه می دهیم، کمی شیر و کمی ارد را به ترتیب اضافه کرده و به آرامی با قاشق شروع بهم زدن می کنیم.
از طرف دیگر هسته های خرما را درآورده و تکه کوچکی از گردو را وسط آن قرار می دهیم.
خمیر را به قطر نیم سانت باز می کنیم و به مربع های کوچک با اندازه ای که بتوان خرما را وسط آن پیچید تقسیم می کنیم.
بعد خرما را در آن گذاشته و می پیچانیم و در سفیده تخم مرغ می غلطانیم، سپس آنرا در شکر و گردوی خرد شده که از قبل مخلوط کردیم غلطانده و در سینی چرب شده در فر با دمای متوسط به مدت نیم ساعت قرار می دهیم.