ماهان شبکه ایرانیان

همبرگر لوبیا سیاه؛ یک غذای گیاهی مقوی

این همبرگر گیاهی سرشار از پروتئینه، لازم نیست که حتما گیاه‌خوار باشید تا از خوردن اون لذت ببرید!

وب سایت آشپزباشی: این همبرگر گیاهی سرشار از پروتئینه، لازم نیست که حتما گیاه‌خوار باشید تا از خوردن اون لذت ببرید!
 
 مواد لازم:
 
  •     پیاز قرمز 1/2 عدد
  •     سرکه بالزامیک1 قاشق غذاخوری
  •     نمک به میزان لازم
  •     فلفل چیلی قرمز1 عدد
  •     پیازچه2 عدد
  •     کنسرو لوبیا سیاه400 گرم
  •     آرد سوخاری100 گرم
  •     فلفل سیاهبه میزان لازم
  •     لیمو1/2 عدد
  •     روغن زیتون2 قاشق غذاخوری
  •     ماست1 قاشق غذاخوری
  •     اسفناج80 گرم
  •     منداب30  گرم
  •     پنیر موتزارلا   75  گرم
  •     نان همبرگر 2 عدد
  •     گوجه فرنگی 1 عدد بزرگ
 
 همبرگر لوبیا سیاه

آماده کردن مواد برای تهیه همبرگر لوبیا سیاه:

1.  پیاز رو پوست بگیرید و به شکل حلقه‌های نازک برش بزنید.
2.  فلفل چیلی رو برش بزنید، دانه‌های اون رو جدا کنید و بعد اون رو ریز خرد کنید.
3.  پیازچه‌ها رو پاک کنید و تمیز بشویید. اون‌ها رو ریز خرد کنید.
4. کنسرو لوبیا رو آبکش و خشک کنید. می‌تونید بجای لوبیا سیاه از لوبیاهای دیگه مثل لوبیا چیتی یا لوبیا سفید هم استفاده کنید.
5. به جای اسفناج می تونید از سبزیجات دیگه مثل شاهی هم استفاده کنید.
6.  پنیرها و گوجه فرنگی رو حلقه‌ حلقه کنید.
7.  نان‌ها رو از وسط نصف کنید.

طرز تهیه:

   1.  در کاسه کوچکی، حلقه‌های پیاز رو با سرکه بالزامیک و نوک انگشت نمک ترکیب کنید و کنار بذارید.

   2.  فلفل چیلی، پیازچه، لوبیا و آرد سوخاری رو در کاسه‌ای بریزید. به اون‌ها قدری نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و با هم ورز بدین. مواد رو 3 قسمت کنید. 2 عدد از اون‌ها رو گرد و بعد باز کنید و برای 10 دقیقه  در یخچال بذارید. همبرگر دیگه رو در کیسه بپیچید و برای یه وقت دیگه در فریزر بذارید.

   3. در کاسه کوچکی، آب لیمو رو با 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون و ماست ترکیب کنید. قدری نمک و فلفل به اون‌ها بزنید. برگ‌های اسفناج و منداب رو با سس ترکیب کنید و اون‌ها رو کنار بذارید.

   4. 1  قاشق غذاخوری روغن زیتون در ماهیتابه‌ای نچسب روی حرارت متوسط گرم کنید و همبرگرها رو برای 4 دقیقه از هر طرف تا طلایی بشن، سرخ کنید.

   5. در یه ماهیتابه تمیز دیگه روی حرارت زیاد، برش های نان رو (از سمت برش خورده) برای حدود 2 دقیقه برشته کنید.

   6. حلقه‌های گوجه رو روی برش های زیری نان بچینید و بعد همبرگرها رو روی اون‌ها بذارید. حلقه‌های پیاز رو از ترکیب سرکه خارج کنید و روی همبرگرها بذارید. بعد برش‌های نان بالایی رو روی اون بذارید. همبرگرها رو به همراه سالاد سرو کنید.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان