مواد لازم برای 6 نفر:
سینه مرغ: 2 عدد، بزرگ و پوستگرفته و دو نیم شده.
ران مرغ: 4 عدد، پوست گرفته.
روغن زیتون: 2 قاشق سوپ خوری.
موسیر: 200 گرم، پوست گرفته.
سیر: 2 بوته، خرد شده.
زنجبیل تازه: 4 سانتیمتر، رنده شده.
پودر زیره: یک قاشق سوپ خوری.
تخم گشنیز: یک قاشق سوپ خوری، کمی آسیاب شده.
چوب دارچین: 2 عدد، کوچک.
گردو: 375 گرم، آسیاب شده.
عصاره مرغ: 500 میلیلیتر.
عسل: یک قاشق سوپخوری.
گشنیز: 2 قاشق سوپخوری، ساطوری شده.
زعفران و چیلی: مقداری، ساییده شده.
روش تهیه:
1- اجاق را با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم میکنیم. تکههای مرغ را خوب ادویه زده، روغن را در یک تابه متوسط و نسوز گرم میکنیم. مرغها را درون ظرف خوب سرخ میکنیم تا کاملا برشته شوند، بعد آنها را از ظرف خارج میکنیم.
2- شعله گاز را کم کرده، موسیرها را در تابه تفت دهید تا طلایی رنگ شوند. حالا سیر و زنجبیل رنده شده را هم به آن اضافه کرده و برای 30 ثانیه بپزید و بعد تمام ادویهها را داخل تابه ریخته و به مدت یک دقیقه تفت دهید.
3- گردوهای آسیاب شده را با مواد داخل تابه حسابی مخلوط کنید تا طعم ادویهها به خورد گردو برود. حالا مرغها را درون تابه گذاشته و عصاره مرغ و عسل را روی آن بریزید. وقتی غذا به جوش آمد، تابه را درون فر بگذارید تا برای 40 دقیقه بپزد تا نرم شود. حالا گشنیز را روی آن بپاشید و سرو کنید.