دوقوس ماهی

دوقوس ماهی یکی از غذاهای محلی استان بوشهر است.

دوقوس ماهی یکی از غذاهای محلی استان بوشهر است.

مواد لازم:

ماهی متوسط: 1 عدد
رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذا خوری
نمک و ادویه و زعفران: به میزان کافی
سیر: 5-6 حبه
پیاز متوسط: 1 عدد
فلفل قرمز: 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

ماهی را پس از شستن و تکه کردن به آن نمک‌زده و آن را سرخ می‌کنیم وکنار می‌گذاریم. سیرها را کوبیده با پیاز رنده شده تفت‌می‌دهیم و رب گوجه فرنگی را در یک لیوان آب‌حل کرده و به آن اضافه می‌کنیم. وقتی به جوش‌آمد، نمک و فلفل و ادویه را به آن اضافه کرده ومی‌گذاریم بجوشد، در آخر به آن زعفران اضافه‌کرده و روی ماهی سرخ شده می‌ریزیم. این غذاتند می‌باشد و می‌توانید مواد را لابه لای برنج هم‌گذاشته و میل نمایید.

دوقوس ماهی

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر