ماهان شبکه ایرانیان

کیک هلو، دسری میوه‌ای خوشمزه

دسر های میوه ای از آن دسته دسرهایی هستند که طرفداران همیشگی خود را دارند. کیک هلو هم با طعم و مزه ی دلچسب و لذیذ اش در این دسته از دسرها قرار می گیرد. در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه این دسر خوشمزه را به شما آموزش دهیم.

 کیک هلو

دسر های میوه ای از آن دسته دسرهایی هستند که طرفداران همیشگی خود را دارند. کیک هلو هم با طعم و مزه ی دلچسب و لذیذ اش در این دسته از دسرها قرار می گیرد. در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه این دسر خوشمزه را به شما آموزش دهیم.

 مواد لازم:

4 قاشق غذاخوری کره آب شده

نصف لیوان شکر

5 یا 6 تکه کمپوت هلو یا هلوی تازه

نصف لیوان پودر نارگیل 

8 تا 10 دانه گیلاس یا البالو ( از مربا یا کمپوت می توان استفاده کرد)

2 سوم لیوان شکر

1 لیوان و نیم آرد 

3 قاشق چایی خوری بیکینگ پودر

یک سوم لیوان کره 

نصف لیوان شیر 

پوست پرتقال یا لیمو رنده شده 1 عدد 

1 عدد تخم مرغ

کیک هلو

طرز تهیه: 

در یک ظرف گرد به قطر 20 سانتی متر، 4 قاشق سوپخوری کره و نصف لیوان شکر را ریخته و روی آتش ملایم می گذاریم تا کره آب شود و تمام سطح ظرف را چرب نماید.

هلو را به شکل حلقه های نازک بریده و در مرکز ظرف به شکل گل می چینیم و باقیمانده هلو را دور ظرف چیده و وسط حلقه های هلو را با گیلاس یا آلبالوی بدون هسته چیده و تزیین می کنیم. و روی همه آنها پودر نارگیل میپاشیم.

جهت تهیه خمیر، آرد را با بیکینگ پودر الک می کنیم، شکر را به آن اضافه کرده و مخلوط می کنیم. کره را که در حرارت اتاق نرم شده با شیر و پوست پرتقال به آرد اضافه می کنیم. و مخلوط را با همزن به مدت 2 تا 3 دقیقه  بهم زدن ادامه می دهیم وسپس تخم مرغ ها را اضافه می کنیم و مجددا به مدت 2 دقیقه آنها را بهم می زنیم. مخلوط را در ظرف کیک ریخته و در فربا درجه حرارات متوسط (180 درجه سانتی گراد ) به مدت 45 دقیقه می گذاریم تا پخته شود. 

بعد از پخت  کامل کیک و قبل از سرد شدن آن را در سینی مورد نظر برعکس قرار می دهیم.


قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان