دسر های میوه ای از آن دسته دسرهایی هستند که طرفداران همیشگی خود را دارند. کیک هلو هم با طعم و مزه ی دلچسب و لذیذ اش در این دسته از دسرها قرار می گیرد. در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه این دسر خوشمزه را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم:
4 قاشق غذاخوری کره آب شده
نصف لیوان شکر
5 یا 6 تکه کمپوت هلو یا هلوی تازه
نصف لیوان پودر نارگیل
8 تا 10 دانه گیلاس یا البالو ( از مربا یا کمپوت می توان استفاده کرد)
2 سوم لیوان شکر
1 لیوان و نیم آرد
3 قاشق چایی خوری بیکینگ پودر
یک سوم لیوان کره
نصف لیوان شیر
پوست پرتقال یا لیمو رنده شده 1 عدد
1 عدد تخم مرغ
طرز تهیه:
در یک ظرف گرد به قطر 20 سانتی متر، 4 قاشق سوپخوری کره و نصف لیوان شکر را ریخته و روی آتش ملایم می گذاریم تا کره آب شود و تمام سطح ظرف را چرب نماید.
هلو را به شکل حلقه های نازک بریده و در مرکز ظرف به شکل گل می چینیم و باقیمانده هلو را دور ظرف چیده و وسط حلقه های هلو را با گیلاس یا آلبالوی بدون هسته چیده و تزیین می کنیم. و روی همه آنها پودر نارگیل میپاشیم.
جهت تهیه خمیر، آرد را با بیکینگ پودر الک می کنیم، شکر را به آن اضافه کرده و مخلوط می کنیم. کره را که در حرارت اتاق نرم شده با شیر و پوست پرتقال به آرد اضافه می کنیم. و مخلوط را با همزن به مدت 2 تا 3 دقیقه بهم زدن ادامه می دهیم وسپس تخم مرغ ها را اضافه می کنیم و مجددا به مدت 2 دقیقه آنها را بهم می زنیم. مخلوط را در ظرف کیک ریخته و در فربا درجه حرارات متوسط (180 درجه سانتی گراد ) به مدت 45 دقیقه می گذاریم تا پخته شود.
بعد از پخت کامل کیک و قبل از سرد شدن آن را در سینی مورد نظر برعکس قرار می دهیم.