قروت بیرجند

قروت یا قوروت یکی از غذاهای محلی استان خراسان جنوبی است.

قروت یا قوروت یکی از غذاهای محلی استان خراسان جنوبی است.

مواد اولیه تهیه قوروت شامل:

گردو، پیاز، نعناع خشک، نمک، فلفل سیاه، دارچین، روغن و آب است.

طرز تهیه:

ابتدا گردوها و پودر قروت را داخل مخلوط کن ریخته و به همراه دولیوان آب باید6-7 دقیقه خوب بچرخد تا روغن گردواز این مخلوط در بیاید. سپس درقابلمه پیاز را خرد کرده و با مقداری روغن مایع تفت می‌دهیم سپس هنگامی که پیاز به مرحله تغییررنگ رسید و سبک شد به آن نعنا و نمک و فلفل سیاه‌رو اضافه می‌کنیم.

وقتی مواد داخل مخلوط کن آماده شد و رنگ بنفش تیره زیبایی گرفت داخل قابلمه ریخته وبا اون 2 لیوان آبی که مانده می‌توان باقی قروتها رو از دیواره مخلوط کن جمع کرده و به قابلمه اضافه کرد وسپس می جوشانیم.

این غذا را می‌توان با خوراک بادمجان یا پوره سیب زمینی یا مخلوطی ازعدس و کدو و سیب زمینی آبپز نیز میل کرد.

قروت بیرجند

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر