خورش آلوچه بومی شهر کرمان است.
مواد اولیه:
گوشت 400 گرم
لوبیاچیتی 100 گرم
رب گوجهفرنگی یک قاشق سوپخوری
سبزی خشک (جعفری و گشنیز) 300 گرم
پیاز سرخشده نصف پیمانه
آلوچهخشک 100 گرم
آبلیمو دو قاشق سوپخوری
روغن نصف پیمانه
ادویه، زردچوبه، فلفل و دارچین به میزان لازم
طرز تهیه:
گوشت را با پیاز تفت میدهیم و لوبیای خیسشده را با مقداری آبجوش به گوشت اضافه میکنیم. نمک و تمام ادویهها را افزوده و میگذاریم با حرارت ملایم پخته شود. پس از پخته شدن گوشت و لوبیا، سبزی خشک، آلوچه، آبلیمو و رب را میافزاییم، پس از نیم ساعت جوشیدن، خورش آماده است.
خورش به