سیب پلوی کرمانشاهی بومی شهر کرمانشاه است.
مواد لازم:
برنج 5 پیمانه
سیب زمینی 3 تا 4 عدد
گوشت چرخ کرده 500 گرم
پیاز 1 عدد
کشمش پلوئی 100 گرم
خرما 200 گرم
کره یا روغن 100 گرم
زعفران و نمک به میزان لازم
طرز پخت:
برنج را حدود 2 ساعت در آب و نمک خیس میکنیم سیب زمینی را به صورت مکعب خرد کرده، وقتی که آب برنج جوش آمد برنج را ریخته بعد از چند جوش سیب زمینی را اضافه میکنیم 2 تا 3 جوش که زد برنج را صاف میکنیم بعد مقداری روغن و آب برای ته دیگ درست میکنیم بعد برنج را حدود دو کفگیر ریخته شوید را میپاشیم دوباره برنج ریخته لابه لای برنج و سیب زمینی شوید میپاشیم و حدود 45 دقیقه با حرارت کم میگذاریم تا دم بکشد بعد با خرما و کشمش و پیاز سرخ شده و برنج زعفرانی تزئین میکنیم.