خوراک کدو حلوایی

خوراک کدو حلوایی بومی شهر کرمانشاه است. مواد لازم :

خوراک کدو حلوایی بومی شهر کرمانشاه است.
مواد لازم :

گوشت: نیم‌کیلو
کدو حلوایی: یک کیلو
قلم گوسفندی: دو عدد
پیاز سرخ‌شده: سه قاشق سوپخوری
رب گوجه‌فرنگی: یک قاشق غذاخوری
روغن برای سرخ کردن به میزان لازم
غوره 300 گرم
آبغوره یک استکان کوچک
نمک، فلفل، ادویه به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا گوشت‌ها را تکه‌تکه برش می‌زنیم و سرخ می‌کنیم. بعد از سرخ شدن به همراه پیاز سرخ‌شده می‌گذاریم با آب خوب بپزد ولی له نشود. کدوها را به اشکال دلخواه می‌بریم و با روغن سرخ می‌کنیم. کدوها و گوشت‌ها را در قابلمه‌ای می‌ریزیم، دنباله‌های غوره‌غوره را گرفته و کمی سرخ می‌کنیم و همراه با رب، نمک، فلفل و ادویه به خورش اضافه کرده و می‌گذاریم بجوشد و بپزد. چون کدوها خیلی سریع پخته می‌شوند مواظب باشید که له نشوند. آب، برای پختن یک لیوان کافی است. حدود پنج دقیقه صبر می‌کنیم تا آب آن تمام شود و خورش به روغن بنشیند. این خورش را می‌توان با گوشت سایر طیور تهیه کرد.

خوراک کدو حلوایی

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان