زیره پلو یکی از غذاهای محلی کرمان است.
مواد لازم:
برنج دو پیمانه
زیره سیاه دو قاشق غذاخوری
روغن و نمک به میزان لازم
طرز تهیه:
1. حدودا دو برابر میزان برنج در قابلمه آب ریخته (این میزان به نوع برنج بستگی دارد) و بر اجاق قرار میدهیم.
2. برنج را شسته و وقتی که آب جوش آمد آن را درون قابلمه ریخته و مقداری روغن میریزیم.
3. زیره را چند بار شسته و در سبر قرار میدهیم.
4. وقتی برنج به مرحلهٔ آبکش رسید آن را آبکش کرده و کف قابلمه را با توجه به آنچه که دوست داریم برای تهدیگ آماده میکنیم (نان یا سیبزمینی و …)
5. سپس برنج را به همراه زیره به صورت لایه لایه در قابلمه ریخته و بر در قابلمه دمکنی قرار میدهیم.
6. منتظر میمانیم تا برنج دم بکشد.
7. زیره پلوی ما آماده است. میتوان آن را به همراه خاگینه یا هر آنچه که دوست دارید بخورید.