وب سایت روزیاتو: این کیک با موز تازه و پنیر خامه ای درست می شود و یک گزینه عالی برای میان وعده، صبحانه یا عصرانه به همراه چای به شمار می رود.
مواد لازم:برای کیک- 4 پیمانه آرد کیک
- 2٫5 پیمانه شکر
- 4 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- 4 قاشق چایخوری جوش شیرین
- 2 قاشق چایخوری نمک
- 1 پیمانه روغن گیاهی
- 2 پیمانه موز رسیده
- 4 قاشق چایخوری وانیل
- 1 پیمانه آبدوغ
- 4 عدد تخم مرغ درشت
- 2 قاشق چایخوری کرم تارتار
برای آیسینگ:- 4 پیمانه پنیر خامه ای
- 2 پیمانه کره
- 2 پیمانه پودر قند
- 4 قاشق غذاخوری آب لیموترش
- 2 قاشق چایخوری وانیل
طرز تهیه:
1.برای تهیه کیک، فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید. یک قالب کیک را با روغن گیاهی چرب کنید و کنار بگذارید.
2.در یک کاسه بزرگ،آرد کیک، 2 پیمانه شکر، بیکینگ پودر، نمک، روغن، موزهای له شده، 2 قاشق چایخوری وانیل، زرده تخم مرغ ها و آبدوغ را اضافه کنید.
3.در کاسه ای جداگانه، سفیده های تخم مرغ، نصف پیمانه شکر، دو قاشق چایخوری وانیل و کرم تارتار را با هم مخلوط کنید و هم بزنید تایکدست شوند.
4.محتوی هر دو کاسه را با هم یکی کرده و هم بزنید.
5.سپس آن را درون قالب کیک ریخته و به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید تا طلایی شوند. می توانید یک کیک درسته تهیه کرده و سپس آن را از عرض، به لایه های لاریک برش دهید. یا اینکه از همان ابتدا، مواد را درون قالب هایی با دیواره های کوتاه بریزید و کیک های باریک درست کنید.
6.کیک را 10 دقیقه کنار بگذارید تا خنک شود.
4.در این فاصله، آیسینگ را درست کنید. برای این منظور، درون کاسه، کره و پنیر نرم شده را در غذاساز هم بزنید تا کاملا نرم شوند. پودر قند، آب لیموترش و وانیل را بیفزایید و هم بزنید.
8.برای درست کردن کیک، یک لایه کیک گذاشته، نصف پیمانه مخلوط پنیر بریزید و سطح آن را صاف کنید. همین کار را با همه مواد تکرار کنید.
9.در آخر، روی سطح کیک آیسینگ بمالید و با چای یا قهوه سرو کنید.
10.این کیک را می توانید تا 5 روز در دمای اتاق سالم نگه دارید.