موفلک یکی از غذاهای محلی استان هرمزگان است.
طرز تهیه :
گندم دلانده (گندم یا جو پرک شده) را در دیگ برشته میکنیم تا رنگ آن قهوهای شود. بعد گندمهای برشته را مانند برنج در آب میخیسانیم.
پیازهای خرد شده را کمی تفت میدهیم و بعد به آن زردچوبه اضافه میکنیم. پوست و استخوان ماهی ا که از قبل در آب نمک و زردچوبه جوشاندهایم جدا کرده و با پیاز سرخ میکنیم و آبی که ماهی را در آن جوشاندهایم به ماهی و پیاز سرخ شده اضافه میکنیم هنگامی که آب جوش آمد گندمهای خیس شده را به آن اضافه میکنیم و صبر میکنیم تا کاملاً آب آن بخار شود و دم بکشد.
هنگامی که در حال دم کشیدن است میتوانید مقداری تخم گشنیز را روی گندمها بپاشید.
از هموطنان عزیز ساکن استان هرمزگان تقاضا می شود در صورت داشتن تصاویری از غذای موفلک آنرا در قسمت دیدگاه ( قسمت پایانی مطلب – انتهای صفحه ) و یا از طریق ایمیل (info@seeiran.ir) برای ما ارسال نمایند.