
این خورشت وعده ای کامل و مغذی از عدس قرمز ( دال ) با ادویه جات لذیذ هندی، این غذا خوراکی مناسب برای گیاهخواران و شامی خوشمزه برای ایام هفته می باشد.
مواد لازم خورش:
روغن : 1 قاشق چایی خوری
پیاز خرد شده : 100 گرم
سیر خرد شده : 1 حبه
پودر زنجبیل : 1 قاشق چایی خوری
زردچوبه : نصف قاشق چایی خوری
زیره : 1 قاشق چایی خوری
رب گوجه فرنگی : 100 گرم
عدس قرمز ( دال ) : نصف لیوان
عصاره سبزیجات : 2 لیوان
شیر نارگیل : یک چهارم لیوان ( 60 میلی لیتر)
آب لیمو : به مقدار لازم
نمک و فلفل : به مقدار لازم
مواد لازم برای کاری نارگیل :
پودر نارگیل : نصف لیوان
فلفل سبز خرد شده : 2 عدد
زنجبیل تازه : 1 قاشق چایی خوری
روغن : 2 قاشق چایی خوری
فلفل سیاه : 1 قاشق چایی خوری
برگ کاری : 10 عدد
دانه خردل : 1 قاشق چایی خوری
ماست : یک چهارم لیوان
نمک : به مقدار لازم

طرز تهیه:
روغن را در ماهیتابه با شعله متوسط داغ کنید . پیاز، سیر، زردچوبه و چودر فلفل . زیره را اضافه کنید . بپزید و بعد از 5 دقیقه که پیاز ها طلایی رنگ شد و عطر ادویه را حس کردید تفت دهید .
قبل از اضافه کردن عدس ( دال ) و عصاره سبزیجات رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و به مدت 15 دقیقه بگذارید تا عدس ها پخته شوند . سپس شیر نارگیل را به عدس ها ( دال ) اضافه کنید.
طرز تهیه کاری نارگیل :
نارگیل، فلفل سبز، زنجبیل و نمک در مخلوط کن ریخته و مخلوط می کنیم تا به صورت خمیر درآید.
سپس آن را به کاسه ای انتقال دهید.
با دمای متوسط، روغن را داغ کنید و سپس مخلوط خردل و سس کاری را به آن اضافه کنید. قبل از اینکه دانه های خردل شروع به ترکیدن کند مخلوط نارگیل را به آن اضافه کنید و در نهایت شعله را کم کنید و به مدت 5 دقیقه بگذارید بپزد تا به خورد هم برود.
بعد آن را از روی حرارت برداشته و بگذارید تا خنک شود.
بعد از خنک شدن مواد، آن را با ماست مخلوط کنید و به ظرف سرو انتقال دهید.
عدس ( دال ) را در کاسه ای ریخته و با قاشق پر از سس نارگیل تزیین کنید و با نان داغ سرو کنید.
نکته:
این غذا برای فریز کردن و استفاده در مایکروفر مناسب است.
این مواد برای 4 نفر می باشد.