خورشت دال عدس با کاری نارگیل

این خورشت وعده ای کامل و مغذی از عدس قرمز ( دال )  با ادویه جات لذیذ هندی، این غذا خوراکی مناسب برای گیاهخواران و شامی خوشمزه برای ایام هفته می باشد.

آشپزی

این خورشت وعده ای کامل و مغذی از عدس قرمز ( دال )  با ادویه جات لذیذ هندی، این غذا خوراکی مناسب برای گیاهخواران و شامی خوشمزه برای ایام هفته می باشد.

مواد لازم خورش:

روغن : 1 قاشق چایی خوری

پیاز خرد شده : 100 گرم

سیر خرد شده : 1 حبه

پودر زنجبیل : 1 قاشق چایی خوری

زردچوبه : نصف قاشق چایی خوری

زیره : 1 قاشق چایی خوری

رب گوجه فرنگی  : 100 گرم

عدس قرمز ( دال ) : نصف لیوان 

عصاره سبزیجات : 2 لیوان 

شیر نارگیل : یک چهارم لیوان ( 60 میلی لیتر)

آب لیمو : به مقدار لازم 

نمک و فلفل : به مقدار لازم 

مواد لازم برای کاری نارگیل : 

پودر نارگیل : نصف لیوان 

فلفل سبز خرد شده : 2 عدد 

زنجبیل تازه : 1 قاشق چایی خوری

روغن : 2 قاشق چایی خوری

فلفل سیاه : 1 قاشق چایی خوری

برگ کاری : 10 عدد

دانه خردل : 1 قاشق چایی خوری

ماست : یک چهارم لیوان

نمک : به مقدار لازم

آشپزی

طرز تهیه: 

روغن را در ماهیتابه با شعله متوسط داغ کنید . پیاز، سیر،  زردچوبه و چودر فلفل . زیره را اضافه کنید . بپزید و بعد از 5 دقیقه که پیاز ها طلایی رنگ شد و عطر ادویه را حس کردید تفت دهید . 

قبل از اضافه کردن عدس ( دال ) و عصاره سبزیجات رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و به مدت 15 دقیقه بگذارید تا عدس ها پخته شوند . سپس شیر نارگیل را به عدس ها ( دال )  اضافه کنید.

طرز تهیه کاری نارگیل : 

نارگیل، فلفل سبز، زنجبیل و نمک در مخلوط کن ریخته و مخلوط می کنیم تا به صورت خمیر درآید.

سپس آن را به کاسه ای انتقال دهید.

با دمای متوسط، روغن را داغ کنید و سپس مخلوط خردل و سس کاری را به آن اضافه کنید. قبل از اینکه دانه های خردل شروع به ترکیدن کند مخلوط نارگیل را به آن اضافه کنید و در نهایت شعله را کم کنید و به مدت 5 دقیقه بگذارید بپزد تا به خورد هم برود.

بعد آن را از روی حرارت برداشته و بگذارید تا خنک شود.

بعد از خنک شدن مواد، آن را با ماست مخلوط کنید و به ظرف سرو انتقال دهید. 

عدس ( دال ) را در کاسه ای ریخته  و با قاشق پر از سس نارگیل تزیین کنید و با نان داغ سرو کنید.

نکته:

این غذا برای فریز کردن و استفاده در مایکروفر مناسب است.

این مواد برای 4 نفر می باشد.


قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان