فیله ماهی کبابی ترش و شیرین

امروز بنیتا برای شما یک غذای کم کالری و رژیمی و هم‌چنین لذیذ آماده کرده. هر پرس از این غذا ۲۵ گرم کربوهیدرات، ۵ گرم چربی و ۳۳۳ کیلوکالری دارد. برای افزودن کربوهیدرات به این غذا می‌توانید آن را با برنج سرو کنید.

 فیله ماهی

امروز بنیتا برای شما یک غذای کم کالری و رژیمی و هم‌چنین لذیذ آماده کرده. هر پرس از این غذا 25 گرم کربوهیدرات، 5 گرم چربی و 333 کیلوکالری دارد. برای افزودن کربوهیدرات به این غذا می‌توانید آن را با برنج سرو کنید.

 زمان آماده سازی: 20 دقیقه   زمان پخت: 20 دقیقه

 مواد لازم

آناناس خرد شده: 1 عدد کوچک

فلفل دلمه‌ای قرمز درشت خرد شده: 1 عدد بزرگ

فلفل دلمه‌ای سبز درشت خرد شده: 1 عدد متوسط

پیاز قرمز خلال شده: 1 عدد متوسط

فیله ماهی شیر: 4 عدد (200 گرم) 

شکر: 2 قاشق غذاخوری

سرکه سفید: نصف لیوان 

سس سویا: 2 قاشق غذاخوری

فلفل قرمز تازه بلند ( تخم آن را جدا کنید و نازک برش دهید): 1 عدد

زنجبیل تازه: 20 گرم

پیازچه تازه ( نازک برش دهید): 3 عدد

 فیله ماهی کبابی

طرز تهیه 

تحت حرارت گریل فر و یا روی سینی چرب شده کباب پز، آناناس، فلفل دلمه‌ای و پیاز را بپزید تا همه طرف آن سرخ شود و بافت‌شان نرم شود.

در این فاصله، فیله‌های ماهی را نیز در تابه‌ای بزرگ و نچسب و چرب شده به میزان دلخواه‌تان بپزید.

شکر، سرکه، سس سویا، فلفل قرمز و زنجبیل را داخل یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید. آناناس، فلفل دلمه‌ای و پیاز را اضافه کنید. آرام به‌هم بزنید تا مخلوط شوند. این مخلوط را میان بشقاب‌های سرو تقسیم کنید. روی آنها ماهی و در آخر پیازچه بگذارید.


قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر