پاستا با سس قارچ و ژامبون

اگر دلتان هوس یک غذای ساده و خوشمزه را دارد که در مدت زمان کوتاه آماده شود ما به شما پاستا با سس قارچ را پیشنهاد می‌دهیم.

غذا

اگر دلتان هوس یک غذای ساده و خوشمزه را دارد که در مدت زمان کوتاه آماده شود ما به شما پاستا با سس قارچ را پیشنهاد می‌دهیم.

این غذا ترکیبی خوش طمعی دارد که در مدت کوتاه آماده می‌شود.

زمان آماده سازی : 10 دقیقه

زمان پخت : 10 دقیقه

مواد لازم برای 4 نفر

پاستای صدفی: 375 گرم

کره: 60 گرم

ژامبون ریز خرد شده: 135 گرم

قارچ ورقه شده: 150 گرم

سیر له شده: 1 حبه

فلفل سیاه: 1 قاشق چایخوری

خامه: 300 میلی لیتر

پنیر پارمسان رنده شده: نصف لیوان 

غذا

طرز تهیه 

پاستا را داخل یک قابلمه بزرگ آبجوش بریزید تا نرم شود، در قابلمه را نبندید. سپس آن را آبکش کنید.

کره را داخل یک تابه متوسط آب کنید و ژامبون‌ها را 5 دقیقه داخل آن تفت دهید. قارچ و سیر را اضافه کنید و 3 دقیقه دیگر تفت دهید.

فلفل و خامه را اضافه کنید، در تابه را بردارید و بگذارید آرام حدود 5 دقیقه بجوشد تا اینکه حجم سس به نصف کاهش یابد. 

پنیر را اضافه کنید و روی حرارت پایین آن را حدود 2 دقیقه هم بزنید نا آب شود. پاستا و این سس را داخل کاسه بزرگی با هم مخلوط کنید.

نکته 

هر پرس از این غذا 534 کیلو کالری دارد.


قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر