کوکوی سبزیجات از آن دسته غذاهای سالم و کم کالریست که برای افراد گیاهخوار که تمایل به مصرف گوشت، مرغ و ماهی ندارند سفارش می شود. این کوکوی بسیار خوشمزه و رژیمی در هر پرس دارای 5 گرم کربوهیدرات، 8 گرم چربی، 17 گرم پروتئین و 166 کالری می باشد که زمان آمادهسازی این کوکو 25 دقیقه و زمان پخت آن 20 دقیقه است. برای تهیه این غذا با بنیتا همراه باشید.
مواد لازم برای 4 نفر
روغن زیتون: 2 قاشق چایخوری
سیر له شده: 2 حبه
کدو سبز (نازک برش دهید): 2 عدد متوسط
قارچ ( نازک برش دهید): 100 گرم
برگ اسفناج ( درشت خرد کنید): 180 گرم
تخم مرغ : 3 عدد
سفیده تخم مرغ: 8 عدد
برگ ریحان تازه ( درشت خرد کنید): 20 گرم
پنیر پارمسان رنده شده: 20 گرم
نمک و فلفل: به مقدار لازم
مواد لازم برای تهیه سالاد گوجهفرنگی
گوجهفرنگی گیلاسی ( از وسط برش خورده): 250 گرم
زیتون سیاه: 100 گرم
برگ ریحان: 20 گرم
پنیر فتا: 100 گرم
سرکه بالزامیک: 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه
روغن را در یک تابه بزگ داغ کنید و سیر و کدو را داخل آن تفت دهید تا کدو نرم شود. قارچ و اسفناج را با هم اضافه کنید و تا وقتی که اسفناجها حالت پژمرده پیدا کنند، آنها را تفت دهید.
سفیده تخم مرغ را درون کاسهای متوسط بههم بزنید و سپس ریحان را به آن اضافه کنید و همچنان بههم بزنید.
شعله گریل را روشن کنید.
مخلوط تخم مرغ را همراه مخلوط سبزیجات درون تابه بریزید و همانطور با ماهی تابه در باز، آن را حدود 10 دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید تا کوکو خودش را بگیرد. پنیر را روی آن بپاشید و ظرف را داخل فر قرار دهید تا تحت حرارت گریل، روی کوکو نیز سرخ شود. این کوکو را با سالاد سرو کنید.
طرز تهیه سالاد گوجهفرنگی
گوجه، زیتون، پنیر و ریحان را درون کاسهای با هم مخلوط کنید. قبل از سرو کردن، سرکه بالزامیک را روی آن بریزید.