ماهان شبکه ایرانیان

طرز پخت ئاش ماس

ئاش ماس غذای محلی استان کردستان می باشد

ئاش ماس غذای محلی استان کردستان می باشد

مواد لازم:

برای 5 نفر

برنج 300 گرم
ماست 500 گرم
روغن 50 گرم
نعناع خشک 1 قاشق غذا خوری

طرز تهیه:

ابتدا برنج را پس از پاک کردن و شستن در یک قابلمه ریخته 2 کاسه آب به آن اضافه کنید و روی گاز قرار دهید تا بپزد هنگامی که برنج به صورت شور با در آمد از روی گاز بردارید و بگذارید کمی سرد شود پس از آن ماست را در ظرفی صاف کرده و به برنج پخته اضافه کنید در وقت کشیدن غذا نعناع داغ را بر روی کاسه ها بریزید .

طرز پخت ئاش ماس

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان