با شنیدن نام غذای مکزیکی، تصویر یک غذای تند و پر فلفل در ذهنتان مجسم می شود و اگر از طرفداران غذاهای تند نباشید خود را از رفتن به رستوران مکزیکی محروم می کنید. اما غذای مکزیکی آنقدرها هم که فکر می کنید تند نیست و بیشتر از تجربه چشیدن یک غذا، فرصتی است برای آشنا شدن با طعمی متفاوت.
تا حالا چند بار شده دلتان هوس غذای خاصی را کرده ولی به دلایلی قیدش را زدید؟ هم اکنون سایت برترین ها این امکان را در اختیار شما قرار داده تا با غذایی متفاوت در محلی خاص که جایی دنج و مناسب برای قرارهای دو نفره است بروید.
غذای مکزیکی به آن تندی هایی که فکر می کنید، نیست، به همین دلیل اگر روحیه ماجراجویی در غذا دارید، مهمان رستوران مکزیکی- گریل ژیلمو با تخفیف عالی بشوید. با شنیدن نام غذای مکزیکی، تصویر یک غذای تند و پرفلفل برای شما به وجود می آید و اگر از گروه طرفداران غذای تند نباشید، خود را از رفتن به رستوران مکزیکی و تجربه غذای این سرزمین محروم می کنید. اما غذای مکزیکی آنقدرها که فکر می کنید، تند نیست و بیشتر از تجربه چشیدن یک غذاهای تند، فرصتی برای آشنا شدن با طعمی متفاوت است.
رستورانی در طبقه همکف مرکز خرید هرمزان که با ترکیب رنگ بنفش و سبز حال و هوای دیگری پیدا کرده است.
ویژگیهای ژیلمو زیاد است، یکی از خوبیهایش تنوع بینظیر غذاها اعم از فرنگی، دریایی، مکزیکی، فست فود، گریل و … است که در جدیدترین منو در اختیار شما قرار می دهد.
سالاد های آنچیلادا، ترکیب خاص و متفاوتی ندارد اما یک نکته کلیدی هست که طعم آنها را از سالادهای مشابه متفاوت می کند . در تهیه سس سالاد از آب کرفس تازه استفاده می شود. با رسیدن به پیش غذاها، فصل غذاهای اصیل مکزیکی شروع می شود. معروف ترین پیش غذای مکزیکی ، تاکو است که با نوعی نان مکزیکی تهیه و درون آن با گوشت و آواکادو پر می شود. نان مخصوص مکزیکی یعنی نانی که با آرد ذرت تهیه می شود. حالا امروز چی میل دارید؟
پایه غذایی رستوران ژیله مو مکزیکی است. یعنی اینجا بیشتر از هر چیزی با تاکو و موهیتو و فاهیتا و … سر و کار دارید. اما خب اگر اهل غذاهای مکزیکی نیستید و یا به اشتباه فکر می کنید این غذاها تند است و با ذائقه شما سازگار نیست، می توانید ریسک را کنار بگذارید سراغ قسمت های دیگر منو بروید. قسمت هایی که بیشتر ایتالیایی است. مثل انواع پیتزا و پنه یا همان پاستا که مدیران رستوران ژیله مو ادعا می کنند که یکی از بهترین سرآشپزهای شهر را برای پخت آن به رستوران آورده اند. جز اینها به گفته مدیران رستوران، استیک های ژیه لمو هم تعریفی اند و به امتحانش می ارزند. در منوی ژیله مو، 8 تا پیش غذای مکزیکی وجود دارد، 4 تا پیش غذای ساده، 15 تا غذای مکزیکی،6 نوع پیتزا و انواع نوشیدنی که خوردن اینها به طور میانگین برای هر نفر حول و حوش 30 تومان هزینه برمی دارند. البته اگر آن یک نفر بخواهد دلی از عزا دربیاورد و همه بخش های غذایی مثل پیش غذا، غذای اصلی، نوشیدنی و سالاد را استفاده کند.
آدرس : تهران، سعادت آباد، خیابان سرو غربی، بعد از میدان شهرداری، برج هرمزان، رستوران ژیلمو
تلفن: 22361074 – 22361073