ماهان شبکه ایرانیان

پاستای مرغ به سبک یونانی

این پاستا، پاستا به سبک یونانی است که ترکیب فوق‌العاده‌ای از مواد غذایی به حساب می‌آید و طعم خیلی خاصی دارد. شما می‌توانید در این غذا، ازهر مدل پاستایی که دوست دارید، استفاده کنید.

پاستا یونانی

این پاستا، پاستا به سبک یونانی است که ترکیب فوق‌العاده‌ای از مواد غذایی به حساب می‌آید و طعم خیلی خاصی دارد. شما می‌توانید در این غذا، ازهر مدل پاستایی که دوست دارید، استفاده کنید.

مواد لازم: 

500 گرم پاستای صدفی یا u شکل

2/1 پیمانه پیاز قرمز خرد شده

1 قاشق غذاخوری روغن زیتون

2 حبه سیر خرد شده

500 گرم سینه مرغ بدون پوست و استخوان، خرد شده

1 گوجه فرنگی بزرگ خرد شده

2/1 پیمانه پنیر فتای خرد شده

3 قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده

2 قاشق غذاخوری آبلیمو

2قاشق چایخوری پونه/ آویشن خشک شده

نمک و فلفل به مقدار لازم

2 برش لیمو برای تزئین 

زمان آماده‌سازی:  15 دقیقه زمان تهیه پخت: 15دقیقه مخصوص: 6 نفر

طرز تهیه: 

یک قابلمه بزرگ را پر از آب کرده و داخل آن کمی نمک بریزید و بگذارید تا آب داخل قابلمه بجوشد. پاستا را داخل آب جوشان ریخته و 8 تا 10 دقیقه صبر کنید تا بپزد و سپس آن را آبکش کنید.

پاستا یونانی

در یک ماهیتابه بزرگ، روغن زیتون را داغ کنید. پیاز و سیر را داخل ماهیتابه بریزید و حدود 2 دقیقه تفت دهید. سپس مرغ را به داخل ماهیتابه اضافه کنید و بپزید و گهگاهی هم بزنید و به پختن ادامه دهید تا مرغها کاملا بپزند و رنگ صورتی آن از بین برود و آب اضافه آن از بین برود (حدود 5 تا6 دقیقه).

پاستا یونانی

شعله گاز را کم کنید و گوجه فرنگی، پنیر فتا، جعفری، آبلیمو، پونه (آویشن) و پاستای پخته شده را داخل ماهیتابه بریزید و هم بزنید و 2 تا 3 دقیقه صبر کنید تا تمام مواد با هم ترکیب شده و کاملا گرم شوند. سپس ماهیتابه را از روی شعله گاز بردارید و به مقدار کافی نمک و فلفل بزنید. حالا می‌توانید پاستا را داخل بشقاب‌ها کشیده و با برش‌های لیمو تزئین کنید.


قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان