خیلیها هستند که از طعم کلم بروکلی متنفرند. اما مطمئن باشید که اگر این سوپ را برای این افراد بپزید، آنها شیفته سوپ بروکلی خواهند شد. طبخ این سوپ کار سختی نیست و به امتحانش میارزد که یک بار آن را پخته و طعم خاص آن را تست کنید. درعین حال برای پخت این سوپ زمان زیادی هم لازم نخواهید داشت.
مواد لازم:
1قاشق غذاخوری روغن زیتون
1پیاز بزرگ خرد شده
3حبه سیر پوست کنده و خرد شده
300 گرم کلم بروکلی خرد شده
یک سیب زمینی پوست کنده و خرد شده
4 عدد عصاره مرغ که در 4 پیمانه آب گرم حل شده باشد
4/1 قاشق چایخوری پودر جوزهندی
نمک و فلفل به مقدار لازم
زمان تهیه: 15 دقیقه زمان پخت: 25دقیقه مخصوص: 8 نفر
طرز تهیه:
در یک قابلمه بزرگ، روغن زیتون را حرارت دهید. پیاز و سیر را داخل روغن زیتون تفت دهید تا ترد شوند. سپس کلم بروکلی خرد شده، سیب زمینی و آب گرم حاوی 4 عصاره مرغ را داخل قابلمه بریزید و برای 15 دقیقه حرارت دهید تا سبزیجات پحته و ترد شوند.
سپس با استفاده از میکسر (گوشتکوب برقی)، مواد داخل قابلمه را کاملا بکوبید تا به حالت پوره در بیاید. دوباره پوره را داخل قابلمه ریخته و به حرارت دادن ادامه دهید. پودر جوز هندی، نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب مواد را هم بزنید تا کاملا نمک و فلفل با سوپ ترکیب شود. وقتی غلظت سوپ به نظرتان مناسب آمد، میتوانید آن را سرو کنید.