سوپ سیب زمینی، چیلی و گشنیز

سیب زمینی از آن دسته مواد غذایی می باشد که در اکثر سفره های ایرانی از محبوبیت خاصی برخوردار می باشد. از این ماده غذایی مقوی در خیلی از غذاهای مدرن و سنتی استفاده می شود. سوپ سیب زمینی هم از آن دسته غذاهای ساده و خوشمزه می باشد. برای تهیه این سوپ با بنیتا همراه باشید.

 سوپ سیب زمینی

سیب زمینی از آن دسته مواد غذایی می باشد که در اکثر سفره های ایرانی از محبوبیت خاصی برخوردار می باشد. از این ماده غذایی مقوی در خیلی از غذاهای مدرن و سنتی استفاده می شود. سوپ سیب زمینی هم از آن دسته غذاهای ساده و خوشمزه می باشد. برای تهیه این سوپ با بنیتا همراه باشید.

زمان آماده سازی: 10 دقیقه

زمان پخت: 20 دقیقه

مواد لازم برای 4 نفر

گشنیز تازه: 100 گرم

روغن نباتی: 1 قاشق غذاخوری

پیاز درشت خرد شده: 1 عدد

سیر له شده: 2 حبه 

سیب زمینی درشت خرد شده: 3 عدد

آب: 1 لیتر

آب مرغ: 2 لیوان 

شیر نارگیل: نصف لیوان

نمک و فلفل: به میزان لازم

سوپ سیب زمینی

طرز تهیه 

برگ های گشنیز را درشت خرد کنید و یک چهارم لیوان از آن را کنار بگذارید.

روغن را داخل یک قابلمه بزرگ داغ کنید. پیاز و سیر را به روغن اضافه کنید و تفت دهید تا اینکه پیاز‌ها نرم شود. 

آب و آب مرغ را اضافه کنید. سیب زمینی‌ها را درون آن بیندازید تا جوش آید. سپس حرارت را کم کنید و بدون این که درب قابلمه را ببندید بگذارید سوپ حدود 15 دقیقه یا تا زمانی که سیب زمینی‌ها نرم شوند، آرام بجوشد.

سوپ را در چند نوبت درون مخلوط‌کن بریزید و هم بزنید تا کاملا صاف و یک دست شوند. سپس سوپ را به همان قابلمه (تمیز شده) برگردانید. قابلمه را بدون در روی حرارت متوسط گذارید تا سوپ آرام آرام بجوشد و کمی غلیظ شود. شیر نارگیل را به سوپ اضافه کنید و هم بزنید. سوپ را درون کاسه‌های سوپ‌خوری تقسیم کنید و با برگ‌های گشنیز که کنار گذاشته بودید، روی کاسه‌ها را تزئین کنید.

نکته:

 این سوپ را می‌توانید چند روز درون ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید.


قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان