ماهی یکی از لذیذترین و مفیدترین خوراکیها شمرده میشود؛ اما چه باید کرد تا از قالب پخت روزمره آن خارج شویم؟ برای تجربههای جدید و اکنون یاد گرفتن نوع تازهای از پخت ماهی دودی، با بنیتا همراه شوید.
زمان آماده سازی: 10 دقیقه زمان پخت: 10 دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
نمک: 3 قاشق چایخوری
پاپریکا: 3 قاشق چایخوری
فلفل سیاه تازه آسیاب شده: 3 قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز: نصف قاشق چایخوری
پودر اورگانو: 3 قاشق چایخوری
فیله ماهی سفید: 12 عدد
روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای سالسای گوجه فرنگی و ذرت
بلال: 2 عدد
پیاز قرمز کوچک: 1 عدد
گوجه فرنگی متوسط خرد شده: 1 عدد
برگ گشنیز متوسط خرد شده: 1 قاشق غذاخوری
آب لیموی تازه: 2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون: 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه
نمک، پاپریکا، فلفل، اورگانو و پودر فلفل قرمز را در کاسه بزرگی ریخته و هم بزنید. هر بار یک تکه از فیله ماهی را درون این مخلوط انداخته و آن را کاملا به ادویه آغشته سازید.
روغن را در ماهیتابه داغ کرده و به نوبت فیله ماهیها را در آن سرخ کنید. به طور متوسط 2 دقیقه را به سرخ کردن هر طرف از فیلهها اختصاص دهید تا کاملا سطح ادویه زده ماهیها تغییر رنگ دهد. و در آخر فیلهها را با سالسای گوجه و ذرت سرو کنید.
طرز تهیه سالسای گوجه و ذرت
پوست و چوب ذرت را از دانههای آن جدا کرده و دور بریزید. دانههای ذرت را بجوشانید تا کاملا نرم شوند و وقتی سرد شد، آن را در کاسه کوچکی با بقیه مواد مخلوط کنید.
نکته
به جای اورگانو از آویشن نیز میتوان استفاده کرد.
سعی کنید از ماهی خشک ( سطح آن تر نباشد) استفاده کنید تا ادویه موقع پختن، همراه آب موجود در ماهی شسته نشود.
بهتر آن است که قبل از پختن ذرتها، دانههای آن را از چوبش جدا کنید. این کار را میتوانید با یک چاقوی تیز انجام دهید.
هر پرس از این غذا 20 گرم چربی و 295 کالری دارد.