وب سایت آشپزباشی: برای تهیه این لازانیا به جای ورقههای لازانیا از نان ترتیلا استفاده می شه. می تونید اون رو با گوشت هم بپزید.
مواد لازم:
- روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
- سینه مرغ 900 گرم
- نمک به میزان لازم
- پودر فلفل چیلی 2 قاشق غذاخوری
- پودر زیره 2 قاشق چای خوری
- پیاز قرمز 1/2 عدد
- کنسرو لوبیا سیاه 425 گرم
- گوجه فرنگی 400 گرم
- ذرت 1 پیمانه
- نان ترتیلا 8 عدد
- پنیر چدار دو و نیم پیمانه
- پیازچه 2 عدد
آماده کردن مواد برای تهیه لازانیای مکزیکی:
1. گوشت مرغ رو چرخ کنید.
2. پیاز رو پوست بگیرید و خرد کنید.
3. کنسرو لوبیا رو آبکش کنید.
4. گوجهها رو روی گاز یا در فر کبابی کنید. پوستشون رو جدا کنید و اون ها رو پوره کنید.
5. پنیر چدار رو رنده کنید.
6. پیازچه رو ریز خرد کنید.
7. برای اینکه راحتتر کار کنید، نانهای ترتیلا رو نصف و یا 4 قسمت کنید.
طرز تهیه:
1. از قبل فر رو با حرارت 220 درجه سانتی گراد گرم کنید.
2.ماهیتابه بزرگی رو روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. 2 قاشق غذاخوری روغن در ماهیتابه بریزید و دو بار در ماهیتابه بچرخونید.
3. مرغ رو اضافه کنید. کمی نمک، پودر فلفل چیلی، زیره و پیاز رو هم اضافه کنید. مواد رو برای حدود 5 دقیقه تا قهوهای بشه، تفت بدین.
4. پوره گوجههای کبابی، لوبیا و ذرت رو اضافه کنید و بذارید تا برای 2 تا 3 دقیقه گرم بشن. به اونها قدری نمک بزنید.
5. قالب کمعمقی رو با بقیه روغن چرب کنید. لازانیا رو به ترتیب ترکیب مرغ و لوبیا، نان تردیلا و بعد پنیر بچینید. همین ترتیب رو تکرار کنید.
6. لازانیا رو برای حدود 12 تا 15 دقیقه تا پنیر قهوهای رنگ بشه و حباب بزنه، بپزید. پیازچه رو روی لازانیا بپاشید و اون رو سرو کنید.