جوجه خوش‌مزه

این ترکیب غیرمعمول از مواد رایج، شگفت‌آور است. هر کس که آن را مزه کند طرز تهیه این غذای خوش‌مزه را از ما می خواهد. شما عاشق آن خواهید شد.

غذا

این ترکیب غیرمعمول از مواد رایج، شگفت‌آور است. هر کس که آن را مزه کند طرز تهیه این غذای خوش‌مزه را از ما می خواهد. شما عاشق آن خواهید شد.

مواد لازم

سرکه سیب 4/1 فنجان

-خردل 3قاشق سوپخوری

–سیرخلال و ریز شده 3عدد

–لیموترش 1عدد-عصاره لیمو به اندازه کافی

– شکر قهوه ای نیم فنجان

- نمک 1.5 قاشق چایخوری

-فلفل سیاه مقداری برای مزه دار کردن

- روغن زیتون 6 قاشق سوپخوری

–سینه جوجه نصف شده بدون پوست و استخوان

غذا

1- در یک کاسه شیشه‌ای بزرگ سرکه سیب وخردل و سیرو عصاره لیمو و لیموترش و شکر قهوه‌ای ونمک وفلفل را مخلوط کنید و روغن زیتون را اضافه کنید و به مدت 8 ساعت جوجه را در این مواد بخوابانید.

2- سیخ شبکه‌ای را از قبل گرم کنید.

3- سیخ شبکه‌ای را باید کمی چرب کنید که جوجه ها به آن نچسبد و جوجه ها را روی سیخ آماده قرار دهید و هر طرف آن را 6 تا 8 دقیقه کباب کنید تا عصاره‌های داخلش بیرون بیاید ونمک و سرکه اضافی را دور بریزید.


قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر