ماهان شبکه ایرانیان

مرغ مزه‌دارشده خوشمزه

در منوی بسیاری از رستوران‌‌‌ها، غذایی به نام مرغ مزه دارشده تریاکی دیده می‌شود. حالا دستور طبخ این غذا را برای شما تدارک دیده ایم و شما می‌توانید این غذا را به جای مرغ، با تکه‌های استیکی گوشت گوساله نیز تهیه کنید.

غذا

در منوی بسیاری از رستوران‌‌‌ها، غذایی به نام مرغ مزه دارشده تریاکی دیده می‌شود. حالا دستور طبخ این غذا را برای شما تدارک دیده ایم و شما می‌توانید این غذا را به جای مرغ، با تکه‌های استیکی گوشت گوساله نیز تهیه کنید.

مواد لازم: 

یک قوطی آب کمپوت آناناس (حدود 170 میلی لیتر)

4/1 پیمانه روغن گیاهی

4/1 پیمانه سس سویا

3 قاشق غذاخوری شکر قهوهای

2/1 قاشق چایخوری پودر سیر

4/1 قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه

2 سینه مرغ کامل بدون استخوان و پوست

زمان آماده‌سازی: 15 دقیقه زمان انتظار برای پخت: 2 ساعت زمان تهیه:10 دقیقه مخصوص: 4 نفر

طرز تهیه:

غذا

در یک کاسه بزرگ، آب کمپوت آناناس، روغن گیاهی، سس سویا، شکر قهوه ای، پودر سیر و پودر فلفل سیاه را با هم ترکیب کنید. سینه‌ مرغ را داخل کاسه قرار داده و روی آن را با این سس بپوشانید. در کاسه را بسته و دست کم برای 2 ساعت در داخل یخچال قرار دهید.

فر را روی دمای متوسط روشن کرده و گرم کنید. بعد از دو ساعت، تکه‌های مرغ را از یخچال خارج کرده و در سینی فر بگذارید. وقتی فر حسابی گرم شد، سینی را داخل فر قرار دهید. بعد از سپری شدن 5 دقیقه در فر را باز کرده و مرغ‌ها را به طرف دیگر بچرخانید. سینی را مجددا داخل فر گذاشته و برای 5 دقیقه دیگر صبر کنید. دوباره در فر را باز کنید. اگر حس کردید که مرغها هنوز صورتی رنگ هستند و کامل پخته نشده اند و سس روی آنها هنوز دیده می‌شود، کمی دیگر آن را داخل فر گذاشته و منتظر بمانید.  بعد از چند دقیقه دیگر، غذای شما حاضر شده است. شما می‌توانید قبل از قرار دادن مرغها در داخل فر، تکه‌های سینه مرغ را در داخل فویل بپیچید تا رطوبت آن حفظ شود.

شما می‌توانید این غذا را به تنهایی و با دورچین و یا با پلو صرف کنید. نوش جان.


قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان