ماهان شبکه ایرانیان

چیزهایی که سالاد مغذی شما را ناسالم می کنند

شاید فکر کنید این یک قانون است که هیچ چیزی نمی‌تواند خوردن سبزیجات را مضر کند

شاید فکر کنید این یک قانون است که هیچ چیزی نمی‌تواند خوردن سبزیجات را مضر کند. آن‌ها کالری کمی داشته، سرشار از  مواد مغذی هستند و اکثر ما به اندازه کافی از آن‌ها در رژیم غذایی خود استفاده نمی‌کنیم. مشکل این است که سبزیجات به تنهایی مزه خوشایندی ندارند و مجبور هستیم برای خوش طعم کردنشان از افزودنی‌های ناسالم استفاده کنیم. با بنیتا همراه باشید تا این افزودنی‌های مضر را بیشتر بشناسید.

بیکن

بیکنCredit: Shutterstock

جای تعجبی ندارد که بیکن در صدر این لیست قرار دارد زیرا در خراب کردن سالاد شما بسیار حیله‌گرانه عمل می‌کند. حتی اگر بتوانید خودتان را محدود به استفاده از یک قاشق چایخوری بیکن کنید بازهم 35 کالری به وعده غذایی خود اضافه کرده‌اید. اما مشکل اصلی در اینجا 125 میلی‌گرم سدیمی است که همراه با چربی در داخل بیکن وجود دارد. و نه تنها باعث اضافه وزن می‌شود بلکه مشکلات قلبی نیز برایتان به همراه خواهد داشت. و در ضمن این را هم فراموش نکنید که گوشت‌های فراوری شده یکی از دلایل ابتلا به سرطان هستند.

نان کروتون

نان کروتونCredit: Shutterstock

کروتون به نانی گفته می‌شود که به شکل مربعی بریده شده و سرخ یا تست شده است و در کنار سوپ یا سالاد سرو می‌شود. اگر به دنبال کربوهیدرات‌های تصفیه شده و مواد غذایی بدون کالری هستید، از نان کروتون استفاده نکنید. مسلما زمانی که سالاد را به عنوان ناهار خود انتخاب کرده‌اید یعنی این دو موضوع برایتان اهمیت دارد. همچنین نان کروتون از مقدار زیادی سدیم تشکیل شده است و هر 10 قطعه نان حاوی تقریبا 60 کالری انرژی است. می‌توانید در عوض از یک نان گندم کامل استفاده کنید زیرا فیبر داخل آن هم به هضم کمک می‌کند و هم باعث احساس سیری می‌شود.   

سس خامه‌ای غلیظ

سسCredit: Shutterstock

سس‌های رنچ، بلوچیز، ایتالیایی خامه‌ای و سزار می‌توانند ظرف سالاد شما را تبدیل به یک وعده غذایی خوشمزه و لذیذ کنند اما باید بگوییم که این سس‌ها بدترین چیزی هستند که می‌توانید به سالاد سالمتان اضافه کنید. خیلی از سس‌ها می‌توانند 200 کالری به وعده غذاییتان اضافه کنند که 180 کالری آن مربوط به چربی است. و این فقط برای زمانی است که یک وعده سس روی سالادتان بریزید، بعضی از مردم 2 یا 3 وعده سس روی سالادشان می‌ریزند. سعی کنید همیشه مقداری سرکه سبک روی سالادتان اضافه کنید و در ریختن سرکه هم زیاده روی نکنید.

پنیر حتی از نوع فانتزی

پنیرCredit: Shutterstock

پنیر هم مانند بیکن به عنوان یک غذای ناسالم شناخته می‌شود ولی اکثر ما این موضوع را فراموش کرده و در سالاد خود از آن استفاده می‌کنیم. به عنوان مثال یک فنجان پنیر فتا، تقریبا 396 کالری دارد که این مقدار نسبت به پنیرهای پارمسان و چدار کمتر است. بنابراین اضافه کردن پنیر به سالاد می‌تواند کالری آن را از یک همبرگر بزرگ که 563 کالری دارد نیز بیشتر کند.

مرغ ترد یک پرچم قرمز است

مرغ تردCredit: Shutterstock

مطمئنا اضافه کردن پروتئین به سالاد، کالری آن را بیشتر می‌کند؛ اما بدن همه ما به پروتئین احتیاج داشته و باید از راه‌های سالم این مقدار را تامین کنیم. متاسفانه زمانی که سالاد سزار با مرغ ترد سفارش می‌دهید، کلمه ترد مترادف با سرخ شده بوده و در واقع مانند این است که اساسا دارید به همراه مرغتان سالاد سفارش می‌دهید. بنابراین سعی کنید تا جای ممکن از مرغ گریل شده استفاده کنید.

اندازه سالاد

سالادCredit: Shutterstock

حقیقتی که در مورد مواد مغذی و غذای سالم وجود دارد این است که، خوردن آن‌ها در اندازه درست برایتان زیان آور نخواهد بود اما به عنوان یک قانون عمومی، غذاهایی که برایتان مضر هستند را باید کمتر اسفاده کنید. تا به حال هیچ کسی با خوردن یک مقدار بیکن نمرده است اما اگر همیشه از آن در صبحانه خود استفاده کنید یا در سالادی که به عنوان وعده غذایی برای ناهار خود انتخاب کرده‌اید بریزید، مطمئنا به بدنتان زیان وارد خواهید کرد. سعی کنید به اندازه سالاد بخورید زیرا در این صورت بهتر می‌توانید در مورد چیزهایی که وارد بدن خود کرده‌اید قضاوت کنید؛ هرچقدر سس بیشتری به سالاد خود اضافه کنید، کالری آن را نیز بیشتر کرده‌اید.

اگر نمی‌دانید رژیم غذاییتان سالم است یا پر کالری، خواندن مقاله "8 نشانه‌ی پنهان مصرف بیش ‌از حد کالری" را به شما پیشنهاد می‌کنیم.

 


قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان